A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M

Cikkszám: EF-30142-245

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
4 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30142-245
Hossz: 7 m
Jellemző: Lassú oldódás
Méret: 45 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni.
Szerkezete Micro Mesh, ami egy általános használatú háló, így szinte mindenféle csalihoz jól használható, etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Erős műanyag csőben kerül forgalomba, melynek visszazárható, menetes kupakja egy csepp nedvességet sem enged be a cső belsejébe, így szárazon tartja hálónkat.
Két különböző méretű koronggal ellátott tömő szerszámot adunk a szetthez, mellyel egyaránt tudunk etetőanyagot, vagy éppen pelleteket betölteni. Lassú oldódású, így főként melegebb vizekben alkalmazzuk, vagy mély bányatavakon, ahol tovább tarthat a csali leengedése. Így garantáljuk azt, hogy a háló, csak a fenékre érve bontson.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M egy nagyon különleges termék, amely minden horgász számára kihagyhatatlan kelléke lehet. A PVA rendszer előnyös tulajdonságai révén, amelyeket az innovatív technológia révén alkalmaznak, a horgászoknak lehetősége van arra, hogy még inkább kiterjesszék a horgászati ​​tapasztalataikat, és nagyobb sikereket érjenek el a vizekben.

Az egyik legfontosabb előnye a CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M-nek a mérete. Ez a termék egy 45mm x 7m-es PVA zacskót tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nagyon sok különböző horgászati ​​célt szolgálhat. Az ilyen méretű zacskó könnyen alkalmazható, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy sokféle módon használják a horgászat során.

A PVA rendszer előnyös tulajdonságai révén a horgászok számára is lehetősége van arra, hogy nagyon pontosan és hatékonyan dobjon az etetőanyagokkal. Az ilyen típusú rendszerek használatával a horgászok garantálhatják, hogy az etetőanyagok pontosan oda kerülnek, ahova azt szeretnék, és hogy a halak jobban reagálnak az etetőanyagra. Ez egy nagy előny, amelyet a horgászok számára nagyon nehéz elérni más módszerekkel.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M rendszer előnyös tulajdonságai közé tartozik az is, hogy nagyon egyszerűen használható. A horgászoknak csak be kell tölteniük az etetőanyagot a zacskóba, majd a zacskót a vízbe dobniuk. Ahogy a zacskó feloldódik, az etetőanyagok fokozatosan elkezdenek kiszabadulni, és az etetőanyagokat körülvevő vízbe keverednek. Ez egy nagyon egyszerű és hatékony módszer, amelyet a horgászok bármikor alkalmazhatnak.

Az utolsó, de nem kevésbé fontos előnye a CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M rendszernek az ára. Ez a termék nagyon megfizethető áron érhető el, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell sok pénzt költeniük arra, hogy élvezhessék az előnyeit. Az árak nagyon változóak, de általában nagyon kedvezőek.

Összességében a CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M egy remek termék, amely a horgászok számára számos előnyt kínál. A nagy méret, a hatékony alkalmazás és az árak nagyon kedvezőek. Ez egy kiváló lehetőség minden horgász számára, aki szeretné hatékonyabbá és hatékonyabbá tenni a horgászatot. Ha szeretnél jobb halászati ​​eredményeket elérni, akkor érdemes kipróbálnod a CARP EXPERT PVA SYSTEM - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M rendszert.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett