Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30150-146

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

1 390 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-146
Jellemző: Fokhagyma
Kiszerelés: 7 db/ doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márka egyik legújabb terméke, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA, egy igazi kincs a horgászok számára. Ez az aromásított PVA zacskó különleges vonzóanyagokkal van ellátva, amelyek segítenek a halak vonzásában és azonosításában.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA egyedülálló előnyei közé tartozik a kiváló minőségű alapanyagok felhasználása. Ez a termék speciális PVA anyagból készül, amely gyorsan oldódik a vízben, és nem hagy maga után semmilyen maradványt. A PVA zacskók mérete különböző lehet, de ez a termék a horgászok által leginkább keresett méretben érhető el, amely 7 darab, 7cm x 14cm zacskót tartalmaz.

A zacskók aromásított természetűek, ami azt jelenti, hogy eltérő illatú halakat csalogathatnak a vízből. A fokhagyma illatú zacskók különösen hatékonyak lehetnek, mivel a halak nagyon vonzódnak a fokhagyma ízéhez és illatához.

Az aromásított PVA zacskók használata nagyon egyszerű. Csak helyezze a csalit a zacskóba, és zárja le a zacskót, majd dobja be a vízbe. Amikor a zacskó eléri a fenéket, a PVA anyag lassan elkezd oldódni, felszabadítva az illatanyagokat és a csalit. Az illatok és az ízek szétterjednek a vízben, és vonzzák a halakat.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne nagyobb sikereket elérni a vízen. Az aromásított zacskók segítségével könnyedén vonzhatóak a halak, és az ízesített csalik használatával nagyobb esélye van a kapitális halak fogására. Az aromásított PVA zacskók könnyen használhatóak, és biztosítják, hogy a víz tiszta és mentes legyen a szennyeződésektől.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA egy hatékony és könnyen használható termék, amely segíthet a horgászoknak a nagyobb sikerek elérésében a vízen. A kiváló minőségű alapanyagok, a fokhagyma illat, és a könnyű használat biztosítja, hogy ez a termék egy igazi kedvenc lesz minden horgász számára. Vegye meg most, és nézze meg, hogy milyen jól működik a vízen!

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB FOKHAGYMA

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák