Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30150-025

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

3 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-025
Jellemző: Ananász
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet több millió ember űz szerte a világon. Egy jó horgász tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő csalik, etetőanyagok kiválasztása, ugyanakkor az is döntő tényező, hogy hogyan helyezzük el azokat a vízben. Éppen ezért a CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ' termék egy nagyszerű megoldás a horgászok számára.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ egy olyan termék, amely a horgászok számára készült. Ezek a PVA zacskók speciálisan aromásítottak, így a halak vonzódni fognak azokhoz, amikor a vízbe helyezzük őket. Az ananász ízű PVA zacskók különösen hatékonyak az édesvízi halak, például a pontyok és a kárászok vonzásában.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ mérete 7x14 cm, amely ideális a horgászok számára, akik kisebb vagy közepes méretű csomagokat kívánnak a vízbe helyezni. A zacskók anyaga kiváló minőségű PVA, amely nagyon könnyen oldódik a vízben. A zacskók szélei pedig varrottak, ami biztosítja a tartósságot. A csomagban 27 darab PVA zacskó található, így a horgászok biztosan elegendő mennyiséget kapnak a horgászathoz.

Az aromásított PVA zacskók nagyszerű előnye, hogy lehetővé teszik a horgászok számára, hogy az etetőanyagokat és a csalikat hatékonyabban helyezzék el a vízben. A PVA zacskókban elhelyezett etetőanyagok és csalik megakadályozzák, hogy azok szétszóródjanak a vízben, és így a halak könnyebben megtalálják azokat. A szétszórt etetőanyagok és csalik ugyanis csak elriasztják a halakat, és nem vonzzák őket.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ egy nagyszerű megoldás a horgászok számára, akik hatékonyan szeretnék elhelyezni a csalikat és az etetőanyagokat a vízben. Az aromásított zacskók segítenek a halak vonzásában, így a horgászok nagyobb esélyt kapnak a sikeres halászatra. Emellett a PVA zacskók könnyen használhatók és biztonságosak, így a horgászok nyugodtan használhatják őket a horgászat során.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ egy nagyszerű termék a horgászok számára, amely segít a csalik és az etetőanyagok hatékonyabb elhelyezésében a vízben. Az aromásított zacskók vonzzák a halakat, és segítenek a sikeres halászatban. A PVA zacskók könnyen használhatók és biztonságosak, így a horgászok bátran használhatják őket a horgászat során. Ha hatékony horgászatra vágysz, akkor a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ a megfelelő választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ANANÁSZ

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák