A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL

Cikkszám: EF-30150-507

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30150-507
Hossz: 4 méter
Jellemző: Krill
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL' termék egy kiváló minőségű horgász termék, amely egy igazi must-have, ha a horgászat a szenvedélyed. A CARP EXPERT márka ismert a minőségi termékeiről, így ezt a terméket is széles körben ajánlják a horgászoknak.

Az aromásított PVA cső az egyik legjobb módszer, amelyet a horgászok használhatnak a különböző csalik és etetőanyagok hatékony alkalmazására. A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL termék kiváló minőségű, és nagyon könnyen alkalmazható, akár kezdőknek is.

Ez a termék kifejezetten azok számára készült, akik szeretnének hatékonyan és gyorsan csalizni, anélkül, hogy aggodalmuk lenne a csali szétszóródásától. A PVA cső növeli a csali hatékonyságát, és segíti a horgászt a halak könnyebb befogásában. Az aromásított PVA cső segítségével a horgász könnyedén elhelyezheti a csalit a kívánt helyen, és az a halak számára vonzóbbá válik.

Az CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL termék mérete 4 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használni lehessen. A termék nagyon tartós és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyedén használhatják azokat a helyzeteket, amikor a halak távolabb vannak.

Ez a termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabb a hatékonyság és a könnyű használat. Az aromásított PVA cső segítségével a horgászok könnyedén elhelyezhetik a csalit a kívánt helyen, és az a halak számára vonzóbbá válik. A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL termék megkönnyíti a horgászok életét, és lehetővé teszi számukra, hogy jobban élvezzék a horgászatot.

Összességében, ha hatékony és könnyen használható PVA csövet keresel, akkor a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL termék a legjobb választás számodra. Az aromásított PVA cső nagy hatékonysággal alkalmazható, és segít a horgászoknak a halak könnyebb befogásában. Próbáld ki te is a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M KRILL terméket, és élvezd a hatékonyabb horgászatot!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett