A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS

Cikkszám: EF-30150-502

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30150-502
Hossz: 4 méter
Jellemző: Ánizs
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS - Az igazi horgászok választása!

A CARP EXPERT márkájú AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnék növelni a fogások számát és minőségét. Az aromásított cső kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően a cső könnyen és gyorsan oldódik a vízben, így a csalitokat és az etetőanyagokat gyorsan szétteríthetjük a kívánt helyen.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy az ánizs aroma vonzza a halakat, így könnyen és hatékonyan horgászhatunk, akár a legnehezebb vizeken is. Emellett a cső 4 méter hosszú, így bőven van benne anyag, hogy a horgászok kedvenc csalijukat előkészítsék és a vízbe helyezzék.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS használata nagyon egyszerű. Először érdemes kiválasztani a megfelelő csalit, majd az etetőanyagot és az ánizs aromát a csőbe helyezni. Ezután a csövet a vízbe helyezzük, és a cső azonnal elkezdi oldódni. Az etetés így gyorsan és hatékonyan történik, és a halak hamarosan megjelennek az etető helyen.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS másik nagy előnye az, hogy a cső végei zártak, így az etetőanyag és a csali nem szivárog ki a csőből. Emellett a cső tartós és erős, így akár a legnagyobb halakat is könnyen kifoghatjuk vele.

A termék mérete is ideális a horgászok számára. A 4 méter hosszú cső elegendő ahhoz, hogy több órás horgászat során is elegendő mennyiségű etetőanyagot és csalit tegyünk a vízbe, így növeljük a fogások számát és minőségét.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ÁNIZS egy kiváló minőségű termék, amelyet bátran ajánlunk minden horgász számára. Az ánizs aroma vonzza a halakat, a cső könnyen oldódik a vízben, és a mérete is ideális a hosszabb horgászatokhoz. Használja ezt a terméket, és garantáltan megnöveli a fogások számát és minőségét!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett