A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 85X175MM

Cikkszám: EF-30134-817

Gyártó: ESP

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
2 490 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30134-817
Jellemző: Bulk
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 80x160 mm
Típus: PVA Bag - sima
ESP sima (Plain) PVA tasak

A kiváló minőségű angol ESP PVA tasakok széles méretválasztékban elérhetőek, sima változatban is.

Ez a speciális PVA kellően kemény, erős, mégis maradék nélkül elolvad a vízbeérkezés után, plusz ami a legfontosabb, a megfelelő időkereten belül teszi ezt meg.

A sima PVA tasakok felületén nem helyezkednek el perforációk, így folyékony aroma, aromás-olajos csalogatóanyag is bejuttatható vele a bevetett horgunk mellé.

A Drennan PVA zacskó sima 85x175mm egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen használhat a horgászat során. Ez a zacskó kiváló minőségű anyagból készült, és rendkívül praktikus a használata. Az ESP márkájú zacskó a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm mérete ideális a legtöbb horgászathoz, és azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretik a kis termetű csomagokat. A zacskó mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen a horgászbot oldalzsebében vagy az etetőanyag tartóban. A méretének köszönhetően az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm kiválóan alkalmas az összes horgászfajtához.

Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm egyedülálló előnyei közé tartozik a zacskó anyaga, amely lehetővé teszi az etetőanyagok könnyű és hatékony elhelyezését a vízbe. A zacskó sima felülete biztosítja, hogy az etetőanyagok könnyen kijussanak a zacskóból, és elérjék a kívánt területet. Ezáltal az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm lehetővé teszi az etetőanyagok hatékonyabb elhelyezését a vízben, és növeli a halak vonzását.

Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm nem csak hatékony, hanem környezetbarát is. A zacskó anyaga biológiailag lebomlikó, így nem szennyezi a környezetet, és nem károsítja a vízi élővilágot. Ezáltal az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm kiváló választás a környezettudatos horgászok számára is.

Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm használatával a horgászok sokkal hatékonyabban tudják etetni a halakat, és így növelhetik a fogási esélyeiket. A zacskó kiváló minőségű anyagból készült, és rendkívül tartós, így hosszú távon használható. Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen ajánl a barátainak és ismerőseinek.

Összefoglalva, az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm egy kiváló minőségű, praktikus és hatékony termék, amelyet minden horgász szívesen használhat a horgászat során. A zacskó környezetbarát anyagból készült, és lehetővé teszi az etetőanyagok hatékonyabb elhelyezését a vízben. Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm mérete ideális az összes horgászfajtához, és a zacskó sima felülete biztosítja, hogy az etetőanyagok könnyen kijussanak a zacskóból, és elérjék a kívánt területet. Az ESP Drennan PVA zacskó sima 85x175mm a legjobb választás a hatékony és eredményes horgászat érdekében!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 85X175MM2 490 Ft