SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - DRENNAN PVA HÁLÓ 20MM
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

DRENNAN PVA HÁLÓ 20MM

Cikkszám: EF-30134-920

Gyártó: ESP

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
5 385 Ft 6 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30134-920
Méret: 20 mm
Típus: PVA Mesh Kit
ESP PVA Mesh Kit - PVA háló szett

A PVA Mesh Kit-ek tökéletes eszközei a koncentrált csalogatóhatást kiváltó PVA csomagok elkészítésének.

A csomagban lévő ultrafinom szerkezetű háló kisebb csomókat eredményez, plusz kitűnő oldódást. Mélyebb vizekben is tökéletesen le tud merülni, majd 100%-osan, maradék nélkül szétolvad a vízben.

A 20 és 25 mm-es változathoz a 6 méter PVA háló mellett, jár egy tömködő rúd is, mellyel a sima pelletek és a bojlik mellett, tört, aprított és aprószemcsés, bekevert csalogatóanyagok is tökéletesen elkészíthetőek.

A legnagyobb 32-es méretet nagyobb pelletekhez, bojlikhoz ajánljuk.

Az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen használ. A termék előnyeit számos tényező határozza meg, amelyeket most részletesen kifejtünk.

Először is, a termék mérete 20mm, ami azt jelenti, hogy a horgászok számára nagyon praktikus. A háló könnyen használható, és lehetővé teszi, hogy a csalit és az etetőanyagot könnyedén becsomagoljuk és elhelyezzük a vízben. A háló anyaga nagyon tartós és erős, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a csalijuk nem fog elszakadni vagy elmozdulni a hálóban.

Az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm előnyei közé tartozik a termék környezetbarát volt is. A háló anyaga biológiailag lebomlik, ami azt jelenti, hogy nem szennyezi a környezetet vagy a víztestet, amelyben a horgászok halásznak. Ez nagyon fontos szempont, amelyet mindenkinek figyelembe kell vennie, amikor horgászati ​​felszerelést vásárol.

A termék további előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség. A háló könnyen használható, és lehetővé teszi, hogy a horgászok gyorsan és hatékonyan csomagolják be a csalit és az etetőanyagot. A háló használata azonban nem jelenti azt, hogy a horgászoknak gyorsan el kell dobniuk a csalit és az etetőanyagot. A háló lehetővé teszi a csomagolást és az elhelyezést, majd a horgászoknak lehetőségük van arra, hogy óvatosan dobjanak be a vízbe, és kövessék a halak viselkedését.

Az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm további előnye a termék tartóssága. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és hosszú élettartammal rendelkezik. A háló könnyen tisztítható és karbantartható, így a horgászoknak nincs szükségük gyakori cserére.

Végül, de nem utolsósorban, az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm nagyon jól illeszkedik a horgászati ​​felszerelésekhez. A háló könnyen beilleszthető a horgászok saját személyes felszerelésébe, és könnyen hordozható a vízparton. A háló használata lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyan csomagolják be a csalit és az etetőanyagot, és lehetővé teszi, hogy a halakat óvatosan fogják.

Összességében az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A termék környezetbarát, tartós és könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan csomagolják be a csalit és az etetőanyagot. Ha szeretne egy olyan terméket, amely segít a sikeres horgászatban, akkor az ESP márkájú Drennan PVA háló 20mm a tökéletes választás az Ön számára!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett