A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR

Cikkszám: EF-30151-020

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
1 890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A PVA termékek használata roppant egyszerű és eredményessége megkérdőjelezhetetlen!
Cikkszám: 30151-020
Hossz: 20m
Jellemző: PVA
A PVA termékek használata roppant egyszerű és eredményessége megkérdőjelezhetetlen!
PVA zsinórunkra fűzzünk fel pár szem bojlit vagy pelletet és kössük az ólom mellé, vagy a horogra.
A vízbe érve pillanatok alatt eloldódik és az általa bejuttatott csalik a horog köré csalják a környéken tartózkodó halakat. Párás időjárási körülmények között is tökéletesen használható, nem oldódik el idő előtt.
Olyan tekercsen kerül forgalomba, mely megvédi a párától így nyugodtak lehetünk abban, hogy nem fog magában összeolvadni, összeoldódni. Használjuk bátran, hogy minél szebb és több halat foghassunk horgászataink során.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy valóban kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. Ez a termék különösen hasznos a horgászat során, mivel segít a csalik és etetőanyagok könnyű és hatékony elhelyezésében. A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR számos előnnyel jár, amelyekről most részletesen beszélünk.

Először is, a termék kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A termék anyaga nem csak a horgászat során nagyon hatékony, hanem hosszabb távon is tartós. Ez azt jelenti, hogy a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR a horgászok számára hosszú távú megoldást nyújt, amely megkönnyíti a horgászatot.

Másodszor, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR könnyen használható. A termék mérete 20 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számos különböző helyzetben használják. A termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan elhelyezzék a csalikat és etetőanyagokat a vízben. A termék mérete és a könnyű használhatóság a horgászat során jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.

Harmadszor, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy nagyon praktikus és hatékony termék a horgászok számára. A termék lehetővé teszi a csalik és etetőanyagok gyors és hatékony elhelyezését, amelyek a horgászat során meghatározóak lehetnek. A termék nagyon sokoldalú, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy számos különböző horgászmódszert alkalmazzanak.

Negyedszer, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR nagyon hatékony a horgászat során. A termék segít a csalik és etetőanyagok pontos elhelyezésében, ami nagyon fontos a sikeres horgászathoz. A termék nagyon pontos és hatékony, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak.

Összességében, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy nagyon hatékony és praktikus termék a horgászok számára. A termék kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamú és megbízható. A termék könnyen használható, és a termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy számos különböző helyzetben használják. A termék nagyon sokoldalú és hatékony a horgászat során, és segít a horgászoknak a csalik és etetőanyagok pontos elhelyezésében. Ha te is egy hatékony és megbízható terméket keresel a horgászathoz, akkor a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett