A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M

Cikkszám: EF-30142-735

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
4 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30142-735
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 35 mm
Típus: Hexa Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hexa Mesh
Ha a kapitális pontyokat, amurokat kergetjük, akkor az ideális választás számunkra a Hexa Mesh szerkezetű Carp Expert PVA háló, melybe főként a nagyobb magvakat, bojlikat, pelleteket tudjuk bejuttatni. A nagy szemméretnek köszönhetően a fenékre érve azonnal bont. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M egy fantasztikus termék, amelyet minden horgász imádni fog! Ez a termék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyekre egy csúcsminőségű PVA rendszernek szüksége van, és még sokkal többet is kínál annál.

A termék előnyei közé tartozik a szabadalmaztatott HEXA MESH technológia, amely lehetővé teszi a csalik gyors és hatékony csomagolását, gyorsabb vízbe helyezést és jobb eredményeket. A 35 mm x 7 m méretű háló nagyszerű, hogy nagyobb csomagokat is el lehessen helyezni, és biztosítja, hogy a halak ne tudják eltávolítani az etetőanyagot a horgászhelyről.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M rendszerét úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a csaliknak és az etetőanyagoknak, miközben lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és hatékonyan horgásszanak. A PVA háló rendszer használata nagyon egyszerű, csak tegye az etetőanyagot a hálóba, és dobd be a vízbe.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M rendszerének használata több előnnyel jár, mint a hagyományos etetőanyagok használata. Az etetőanyagokat a PVA hálóba helyezve, a csomagok gyorsan és egyszerűen vízbe helyezhetők, anélkül, hogy az etetőanyagok szétmennének vagy szétszóródnának a vízben. Ez lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb horgászatot.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M rendszerének használata csökkenti a halak figyelmét is, mivel a csomagokat a horgászok pontosan a kívánt helyre dobhatják. A halak nem látják az etetőanyagot, amíg a háló teljesen fel nem oldódik. Ez biztosítja, hogy a halak a horgászok etetőanyagára koncentráljanak, és nem a horgászatra.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M rendszerének használata nagyszerű módja annak, hogy növelje a horgászat hatékonyságát és sikerét. A termék méretei lehetővé teszik a horgászok számára, hogy nagyobb csomagokat is el lehessen helyezni, így biztosítva, hogy a halak ne tudják eltávolítani az etetőanyagot a horgászhelyről.

Összességében a CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M egy fantasztikus termék, amely minden horgásznak ajánlott. A termék számos előnnyel jár, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyabban horgásszanak és nagyobb sikereket érjenek el. A termék méretei lehetővé teszik a nagyobb csomagok használatát, és biztosítják, hogy a halak ne tudják eltávolítani az etetőanyagot a horgászhelyről. Próbáld ki te is, és tapasztald meg a CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 35MM X 7M rendszerének előnyeit!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett