A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M

Cikkszám: EF-30141-725

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
2 790 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30141-725
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódású
Méret: 25 mm
Típus: Hexa Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Hexa Mesh
Ha a kapitális pontyokat, amurokat kergetjük, akkor az ideális választás számunkra a Hexa Mesh szerkezetű Carp Expert PVA háló, melybe főként a nagyobb magvakat, bojlikat, pelleteket tudjuk bejuttatni. A nagy szemméretnek köszönhetően a fenékre érve azonnal bont. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M egy kiváló minőségű PVA háló, amelyet a horgászok széles körben használnak, hogy könnyedén és hatékonyan dobhassák be az etetőanyagokat. A termék előnyei közé tartozik a gyors oldódás, a kiváló minőségű anyagok és a könnyű használat.

A PVA hálók használata sokkal hatékonyabb, mint más etetőanyagok, mivel a hálók segítségével az etetőanyagokat közvetlenül a halak táplálkozási zónájába lehet dobni. A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M egy nagy előnye, hogy gyorsan oldódik, így a halak azonnal reagálnak az etetőanyagokra.

A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A hálók kiváló minőségű, szakadásálló PVA anyagból készülnek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a hálók nem szakadnak el a dobás során.

A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M könnyen használható termék. A horgászok egyszerűen vágják le a hálót a kívánt hosszúságú darabokra, majd töltsék fel az etetőanyagokkal. A hálókat könnyedén a vízbe lehet dobni, és az etetőanyagok azonnal elkezdenek oldódni.

A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M mérete 25mm x 7m, ami megfelelő mennyiségű etetőanyagot tartalmaz, hogy a horgászok több alkalommal is használhassák. A hálók könnyen szállíthatók, és egyszerűen tárolhatók a horgász dobozban.

A CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M egy kitűnő termék, amely segít a horgászoknak könnyedén és hatékonyan dobni az etetőanyagokat a halaknak. A gyors oldódás, a kiváló minőségű anyagok és a könnyű használat miatt a termék a horgászok körében nagyon népszerű. A 25mm x 7m-es méret megfelelő mennyiségű etetőanyagot tartalmaz, hogy a horgászok több alkalommal is használhassák.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT PVA REFILL - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M2 790 Ft