A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M

Cikkszám: EF-30141-125

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.36
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30141-125
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Micro Mesh
Általános használatú háló, mely szinte mindenféle csalihoz jól használható, így etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez az innovatív termék kiváló minőségű és magas szintű hatékonyságot biztosít a horgászok számára. A CARP EXPERT PVA REFILL a horgászat egyik legfontosabb eszköze, amely elősegíti az etetőanyagok és csalik hatékony kihelyezését.

A CARP EXPERT PVA REFILL egy 25 mm x 7 m-es zsinór, amelyet a horgászok az etetőanyagok kihelyezésére használhatnak. A termék gyors sima, ami azt jelenti, hogy az etetőanyagok és a csalik gyorsan lebomlanak, így azok a halaknak nem okoznak károsodást. A CARP EXPERT PVA REFILL emellett nagyon erős és tartós, így a horgászok bármikor és bárhol használhatják.

A CARP EXPERT PVA REFILL egy olyan termék, amelyet a horgászok könnyen használhatnak, és amely segít nekik hatékonyabbá tenni a horgászatot. A termék előnyei között szerepel az, hogy könnyen kezelhető, nagyon hatékony és biztonságos a halakra nézve. A CARP EXPERT PVA REFILL kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok szeretnek használni, és amely elősegíti az etetőanyagok és a csalik hatékony kihelyezését.

A CARP EXPERT PVA REFILL számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek. Az első előny az, hogy a termék kiváló minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék tartós és megbízható. A második előny az, hogy a CARP EXPERT PVA REFILL nagyon hatékony, így a horgászok könnyen kihelyezhetik az etetőanyagokat és a csalikat. A harmadik előny az, hogy a termék nagyon biztonságos a halakra nézve, így a horgászok nem kell aggódniuk a halak egészsége miatt.

Összességében a CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A termék kiváló minőségű, hatékony és biztonságos a halakra nézve. A CARP EXPERT PVA REFILL segít a horgászoknak hatékonyabbá tenni a horgászatot, és elősegíti az etetőanyagok és a csalik hatékony kihelyezését. Ha egy olyan terméket keresel, amely segít neked a horgászatban, akkor a CARP EXPERT PVA REFILL a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett