A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M

Cikkszám: EF-30141-525

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Külső raktáron
2 490 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30141-525
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Anti Raffeling
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Anti Raffeling
Ideális választás az erős hálót igénylő módszerekhez. A speciális szövésnek köszönhetően sokkal erősebb a többi pva hálónál. Akkor használjuk, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni, vagy a töltet nagyobb, nehezebb az átlagosnál.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT márka számos kiváló minőségű horgászterméket kínál a horgászok számára. Az egyik legnépszerűbb termékük a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M. Ez a termék egy PVA tasak utántöltő, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és könnyedén elkészítsék az etetőanyagukat.

Az ANTI RAFFELING GYORS technológia biztosítja, hogy a tasak a lehető legrövidebb idő alatt oldódik fel a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nincs szükségük arra, hogy órákat várjanak, mielőtt halakat fognak. Ehelyett az etetőanyaguk azonnal elérhetővé válik a halak számára.

A tasak mérete 25 mm x 7 m, ami ideális a nagyobb horgászati helyekre. A hosszú méret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot helyezzenek ki egyszerre, így növelve az esélyüket a halak megfogására.

A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M számos előnyt kínál a horgászok számára. Először is, a termék kiváló minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható lesz a vízben. Másodszor, az ANTI RAFFELING GYORS technológia biztosítja, hogy az etetőanyag azonnal elérhetővé válik a halak számára, így növelve az esélyét a halak megfogásának.

Harmadszor, a tasak mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot használjanak egyszerre, így növelve az esélyüket a halak megfogására. Végül, a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M egy nagyon egyszerűen használható termék, amelyet bárki könnyedén használhat.

Összefoglalva, ha egy kiváló minőségű PVA tasak utántöltőre van szükséged, amely lehetővé teszi az etetőanyag azonnali elérhetőségét a halak számára, akkor a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M a tökéletes választás. Ez a termék biztosítja, hogy a horgászok mindig sikeresek legyenek a horgászati kalandjaik során.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M2 490 Ft