A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR

Cikkszám: EF-30150-500

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk:
Cikkszám: 30150-500
Hossz: 4 méter
Jellemző: Natúr
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR egy olyan termék, amely nem hiányozhat a horgászok felszereléseiből. Ez a termék egy nagyon hasznos eszköz, amely segít abban, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan tudják etetni a halakat.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék előnyei között szerepel a nagyobb pontosság és hatékonyság. A PVA cső segítségével a horgászok pontosan elhelyezhetik az etetőanyagot a vízben, és így a halak könnyebben megtalálják azt. Ez a termék nagyon hasznos lehet a nehéz horgászhelyzetekben, ahol a halak nehezen ragadnak be.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék mérete 4 méter, ami elegendő horgászathoz. A termék nagyon könnyen használható, és nem igényel nagyobb horgászati tapasztalatot. A PVA cső belsejében lévő etetőanyag megőrzi a frissességét, és a halak könnyen megtalálják azt.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék előnye, hogy nem korrodálódik és hosszú élettartammal rendelkezik. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készül, és a horgászok hosszú éveken keresztül élvezhetik annak előnyeit.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék számos előnye közé tartozik a könnyű használat is. A PVA cső nagyon egyszerűen alkalmazható, és a horgászok könnyedén be tudják helyezni az etetőanyagot a csőbe. A termék könnyen kezelhető, és a horgászok könnyedén szabályozhatják az etetőanyag mennyiségét.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék előnye, hogy nem befolyásolja a víz minőségét. A termék nagyon környezetbarát, és nem okoz semmilyen káros hatást a vízminőségre. Ez a termék a horgászok számára ideális választás, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet.

A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR termék előnye, hogy könnyen szállítható. A termék kis helyen elfér, és könnyen szállítható a horgász helyszínére. A termék nagyon praktikus, és a horgászok számára ideális választás.

Összefoglalva, a CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR egy nagyon hasznos termék, amely segít a horgászoknak hatékonyabban etetni a halakat. A termék nagyon egyszerűen használható, és számos előnye közé tartozik a nagyobb pontosság, hatékonyság, környezetbarát és könnyű szállíthatóság. A CARP EXPERT PVA CSŐ 4M NATÚR egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki horgászik, és hatékonyabbá szeretné tenni a horgászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett