A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB KRILL

Cikkszám: EF-30150-107

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
1 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-107
Jellemző: Krill
Kiszerelés: 7 db/ doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A komoly horgászok tudják, hogy a megfelelő csalik és etetőanyagok kiválasztása kulcsfontosságú lehet a sikeres horgászathoz. Éppen ezért a Carp Expert márkájú 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy igazán innovatív és hatékony megoldást kínál a horgászok számára.

A PVA zacskók már régóta népszerűek a horgászok körében, hiszen a zacskók segítségével egyszerűen és hatékonyan lehet elhelyezni az etetőanyagot a vízben, azonban a Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy kicsit többet kínál ennél.

Az első előny, amit érdemes kiemelni, az a termék minősége. A Carp Expert márka évek óta a horgászat egyik vezető márkája, és a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék is megfelel az általuk elvárt magas minőségi szabványoknak.

A termék előnyeinek sorából nem hiányozhat az aromásítás sem, ami valóban sokat segíthet a horgászoknak. Az aromásításnak köszönhetően a zacskókban található etetőanyagok elképesztően vonzóvá válnak a halak számára, így sokkal nagyobb esély van arra, hogy sikerül becélozni a kívánt halakat.

A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy további előnye az, hogy a zacskókban található etetőanyagok kifejezetten a pontyok számára lettek kialakítva. A krill aromájú etetőanyagoktól a pontyok szinte nem tudnak ellenállni, így ez a termék garantáltan befolyásolni fogja a horgászat sikeres és eredményes kimenetelét.

A termék mérete is érdemes megemlíteni. A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék csomagja 7 db zacskót tartalmaz, amelyek mérete 7x14 cm. Ez a méret ideális többféle horgászati ​​technikához, és lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan használják a zacskókat akár kisebb, akár nagyobb méretű halak esetén.

A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék további előnye, hogy a termék nagyon egyszerűen használható. A zacskókat egyszerűen csak töltsük meg az etetőanyaggal, és zárjuk le őket. Ezután helyezzük el a zacskókat a vízben, és várjuk meg, hogy az etetőanyagok kibontakozzanak.

Végül, de nem utolsó sorban, a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék rendkívül jól ár-érték arányú. Az ár megfizethető, és a termék minősége kiemelkedő, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a pénzükért valóban értéket kapnak.

Összességében tehát a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy igazán értékes és hatékony megoldást kínál a horgászok számára. A termék minősége, az aromásítás, a pontyok számára kialakított etetőanyagok, a megfelelő méret és az egyszerű használat mind-mind garantálják, hogy a horgászok sikeresen és hatékonyan használják a terméket.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett