A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ANANÁSZ

Cikkszám: EF-30150-125

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
1 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Cikkszám: 30150-125
Jellemző: Ananász
Kiszerelés: 7 db/ doboz

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük.

A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márka új terméke, az aromásított PVA zacskó 7db ananász ízben, a horgászok számára készült. Ez a termék segíti a halakat a vonzásban, és így növeli a fogások esélyeit.

Ez a termék kifejezetten azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretnék növelni a fogások számát egy hatékony és hatásos csalival. A PVA zacskók azért hasznosak, mert segítenek a csali vonzó hatásának megtartásában és növelésében. A zacskókban található ananász aroma segíti a halakat a vonzásban, így nagyobb esély van a sikeres fogásra.

A termék mérete 7db zacskó, amelyek különösen alkalmasak a vékonyabb horogcsalikhoz, amelyeket a zacskóban lehet elhelyezni. A zacskók mérete megfelelő ahhoz, hogy egy kisebb csomagban könnyen elférjenek, így hordozhatóak és könnyen használhatóak.

Az aromásított PVA zacskók a CARP EXPERT márkától a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a hatékonyságot. A zacskók kiváló minőségű PVA anyagból készülnek, amely oldódik a vízben, így a horogcsalit azonnal elengedheti a zacskóból a halak vonzására.

Az aromásított PVA zacskók használata nagyon egyszerű. Csak helyezze a horogcsalit a zacskóba, majd kösse össze és dobja be a vízbe. A zacskó azonnal elkezdi oldódni a vízben, és a horogcsali szabadon marad a halak vonzására.

Összességében, a CARP EXPERT aromásított PVA zacskó 7db ananász ízben a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék növelni a fogások számát egy hatékony és hatásos csalival. A zacskók mérete és minősége biztosítja a hatékonyságot és a tartósságot, így érdemes kipróbálni ezt a terméket a következő horgászaton.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett