A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS

Cikkszám: EF-30150-002

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
3 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-002
Jellemző: Ánizs
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS' egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a termék előnyös lehet mind az amatőr, mind pedig a profi horgászok számára. Az aromásított PVA zacskók nagyon hatékonyak lehetnek, ha a célunk a halak csalogatása, és azokat a lehető legjobb helyre vonzása.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS kiváló minőségű, és az ánizs aroma miatt nagyon hatékony a halak vonzásában. A termék megfelelő mérete és tartóssága miatt könnyen használható, és a zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

A termék mérete 10x12 cm, és 27 db aromásított PVA zacskót tartalmaz egy csomagban. Ez a mennyiség elegendő lehet akár egy hosszabb horgászat során is, és a csomag mérete miatt könnyen szállítható.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS előnyei között említhetjük, hogy a termék:

- Hatékonyan vonzza a halakat: Az ánizs aroma miatt a halak vonzódni fognak a zacskókhoz, így nagyobb esélyünk van arra, hogy sikeres horgászatot folytassunk.

- Könnyen használható: A PVA zacskók könnyen használhatók, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket.

- Megfelelő méretű: A 10x12 cm-es méret miatt a zacskók megfelelő mennyiségű etetőanyagot tartalmaznak, így nem kell aggódnunk azon, hogy kevés vagy túl sok etetőanyagot adunk a vízbe.

- Jól záródnak: A zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

- Tartósak: A PVA zacskók tartósak, így akár hosszabb ideig is használhatjuk őket.

- Könnyen szállítható: A zacskók kis méretűek és könnyen szállíthatók, így könnyen magunkkal vihetjük őket a horgászatra.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy nagyon hatékony és praktikus termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Az ánizs aroma miatt hatékonyan vonzza a halakat, és a jól záródó, tartós PVA zacskók miatt biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk a kívánt helyen marad. A termék megfelelő méretű és könnyen használható, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket. A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk mindenkinek, aki szeretne sikeres horgászatot folytatni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett