A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M EPER

Cikkszám: EF-30150-513

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk:
Cikkszám: 30150-513
Hossz: 4 méter
Jellemző: Eper
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M EPER egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen kelléke lehet a sikeres halászatnak. Az aromásított PVA csőnek köszönhetően a halakat még jobban vonzza a csali, így nagyobb esélyed van arra, hogy sikeres legyen a horgászatod.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a terméknek az, hogy az eper illat és íz mellett az aromásított PVA cső anyaga is kiváló minőségű. A cső anyaga kiválóan bírja a nyomást, így nagyon könnyen felhasználható a horgászat során. Emellett, a cső mérete 4 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során történő felhasználáshoz.

Ez a termék különösen hasznos, ha szárazföldön horgászol, mert a csomók könnyen feloldódnak a vízben, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a halak károsodnak a csomók miatt. A PVA cső anyaga a vízben gyorsan oldódik, így a horgászat során nem kell várnod sokáig, hogy a cső eltűnjön a vízből. Emellett, a cső anyagának sajátosságai miatt a csali nem szivárog ki, így biztos lehetsz abban, hogy a halak elérhetik a csalit.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M EPER termék azért is kiváló, mert az eper íz és illat nagyon vonzó a halak számára, így nagyobb esélyed van arra, hogy sikeresen halat fogj. A cső aromásítása nem káros a halakra, így biztonságosan használhatod a terméket.

Összességében, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M EPER kiváló minőségű, hatékony és biztonságos termék, amely nagyban megkönnyíti a horgászatot. A termék mérete 4 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során történő felhasználáshoz. Az eper íz és illat nagyon vonzó a halak számára, így nagyobb esélyed van arra, hogy sikeresen halat fogj. Ha szeretnél hatékonyabb és eredményesebb horgászatot, akkor a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M EPER termék kiváló választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett