Sneci.hu - Verhetetlen nyári etetőanyagok
Olvasási idő: csak ~2 perc

Verhetetlen nyári etetőanyagok

Irány a tópart! 

A jó idő és a verőfényes napsütés megérkezésével szinte bűn lenne a négy fal között tölteni a szabadidőd. A felmelegedett tavak élővilága már csak terád vár. Nincs is kellemesebb időtöltés egy nyári pontyozásnál vagy amur horgászatnál. Ha eddig még nem tetted, akkor keresd elő a felszerelésed, és indulj máris kedvenc horgászhelyedre!

A nyári időszakban szinte állandó a horgászok jelenléte a partokon. Ez kiváló lehetőség új horgász cimborák megismerésére, és új technikák elsajátítására. Mielőtt azonban elindulnál a következő utadra, mindenképpen ügyelj rá, hogy megfelelő csalit és etetőanyagot csomagolj be a halak számára.

 

Csalogató anyag az óriási pontyokért

A sikeres horgászat egyik alapvető eleme a csalogató anyag. Nyáron érdemes a a fűszeresebb, egzotikusabb ízekkel próbálkoznod, amik biztosan felkeltik a halak érdeklődését. Ha szeretnél új rekordot felállítani, és életed legnagyobb pontyát horogra csalni, akkor a Benzár Mix Nyári Fűszeres Etetőanyag Szett + Vödör csomagunk tökéletes választás számodra. Az erőteljes chili és kolbász ízvilága garantáltan odacsal minden halat a közelből. A szett alapja a Benzár Method Mix és Method XL chili kolbászos változata továbbá a csomagba került még egy fokhagymás 2 mm-es pellet is. Ezt egészíti ki egy csomag Benzár Attractor csípős fűszeres aromakoncentrátum, ami színben és ízvilágban is passzol a válogatáshoz. A csaliválasztással sem kell foglalkoznod, mert egy 8 mm-es Benzár Method Smoke is a szett része. Ezen felül pedig egy 12 literes vödröt is küldünk hozzá ajándékba.

 

Ellenállhatatlan mix az amurok számára

A nyári amur horgászathoz is készültünk egy verhetetlen szettel. A Nyári Amuros Szett Ajándék Vödörrel csomagunk egy különleges recept alapján készült. A hozzáadott tejsav és vajsav ellenállhatatlan aromájának köszönhetően magához vonzza a közelben lévő halakat. Továbbá az amurozás elengedhetetlen kellékei a magok. A szett így tartalmaz egy többféle magot is tartalmazó Holiday Mixet, két csomag vajsavas Pro Corn etetőanyagot és egy csomag tejsavas tigrismogyorót. Ezeken felül pedig egy vajsavas Benzár aroma és egy doboz Benzár Pro Corn Wafter is került a csomagba. A válogatáshoz küldünk egy ajándék vödröt is, amiben végtelen kombinációjú csalogató anyag keverhető be.

 

Nyári pellettel garantált a siker

Ha pedig biztosra szeretnél menni, akkor mindenképpen próbáld ki Aqua Garant Method Pellett Box Nyári - Etető Pelletünket! Különleges termékünk kifejezetten nyári horgászathoz lett kifejlesztve, és folyamatos tesztelési és finomítási folyamaton ment át a tökéletes végeredmény érdekében. Bedobás után a mix a víz fenekére süllyed, majd a tó alján robbanásszerű gyorsasággal bomlik szét. A fő összetevői a magas fehérjetartalmú hal liszt, a búza, a kukorica és a szójabab. A pellet segítségével sokkal több halat foghatsz ki, mint eddig bármikor.

Szerezd be különleges nyári ízeinket a Sneci horgász webáruházban, és indulhat is a horgászat!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202