Sneci.hu - Válaszd ki a legjobb horgász ajándékot!
Olvasási idő: csak ~2 perc

Válaszd ki a legjobb horgász ajándékot!

Ha szeretnél kedveskedni horgász őrült ismerősödnek, de elvesztél a rengeteg horgászbot, orsó és kiegészítő labirintusában, most megmutatjuk a kivezető utat!

A következőkben bemutatjuk azokat a toplistás horgászcikkeket, amikről minden horgász álmodik! A legjobb horgász ajándék itt vár a Snecin! Ezekkel a meglepetésekkel bombasikert arathatsz bármelyik kezdő vagy tapasztalt pecásnál!

 

Legszuperebb horgász szettek

Egy feeder szettel nem foghatsz mellé, főleg ha az a Páros Kamasaki Super Method Feeder szett! Ráadásul így együtt is horgászhattok, hiszen ez a szett két horgászt boldogíthat majd.

A következő szuper ajánlatunk a bojlis csalizó szettünk. Ez az összeállítás minden bojlis horgász álma, el sem tudod képzelni mennyivel megkönnyítheti a horgászatot! 

 

Okos kapásjelző

Egy új elektromos kapásjelző minden pecásnak jól jön. Ha pedig a legjobbat választod a horgász barátodnak, biztosak vagyunk abban, hogy még egy év múlva is hálálkodni fog! A Carpd Expert Piave rádiós elektromos kapásjelző szett a legnagyobb horgászok minden álmát valóra válthatja. Csodás, modern megjelenés, kifogástalan működés. Azonban a környezetében a halak nem maradnak kifogástalanok! Ezzel a kapásjelzővel valódi élményeket is ajándékozhatsz.

 

Halmágnes csalik

Egy-egy folyékony aroma, DIP és spray biztos hogy lapul minden horgász táskájában. Ajándékozz fantasztikus ízeket, melyekkel új horgász sztorik születhetnek. Következő karácsonykor már biztosan az ajándékoddal fogott kapitális kopoltyúsok lesznek a téma.

Por aromákkal és színezőkkel sem lőhetsz mellé. A legegyszerűbb etetőanyagokat is extrémmé varázsolják, hihetetlenül növelik a kapókedvet. 

 

Leghasznosabb kiegészítők

“Rend a lelke mindennek!”  - ez a mondás a horgászatra fokozottan igaz! Nincs rosszabb mint, amikor eltűnik a kedvenc horgod, összeakad a zsinór a műcsalikkal, vagy káosz uralkodik a szerelékek között. Már lelki szemeid előtt látod is, ahogy peca fanatikus ismerősöd bosszankodik emiatt. Te véget vethetsz ennek! A VS-5010 szerelékes láda és a Fishing Box K2 TIP. 1075 horgászláda kiváló választások.

 

Menő horgász ruházat

Melyik pecás ne örülne egy Sneci baseball sapkának vagy egy horgász pólónak? Otthoni viseletnek és a partra is kiválóak! A ruha ajándékok mindenkinél hódítanak, főleg ha ilyen kényelmesek és trendik.

 

Ajándékutalvány

Ha nem akarsz kockáztatni és a biztos sikerre mennél, válassz egy Sneci ajándékutalványt! Különböző értékben lepheted meg szerettedet, és így biztos, hogy egy számára hasznosítható ajándék landol a parton.

 

Na mi fog lapulni a karácsonyfa alatt? A Sneci a legjobb ötletekkel vár!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozunk legközelebb!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202