Sneci.hu - ÚJ RECEPT, ami Minden Márna Álma
Olvasási idő: csak ~2 perc

ÚJ RECEPT, ami Minden Márna Álma

Szeptemberi receptünk a márna horogra csalogatásában nyújt segítséget. A legtöbb horgász tudja, ha márna, akkor sajt. Ezért egy kellően sajtos receptet hoztunk Nektek, illetve a márnáknak. 

Etetésnek a Haldorádó Bázis Mix paduc/márna etetőanyagot kevertük be némi Benzár Mix Parmezános aromakoncentrátummal, valamint adtunk hozzá egy kis CarpZoom 2in1 Turbo gyors oldódású 3mm-es pelletet sajt-vajsav ízben.
Csalizáshoz egy szem Cukk halványnarancssárga sajtos kukoricát fűztünk fel, kikönnyítve egy Atomix 3mm-es sajtos wafetrsel. 

A szett tartalma: 

 • Haldorádó Bázis Mix - Scobar/ Paduc, márna
   
 • Benzár Mix Parmezános aromakoncentrátum - Parmezán sajt, 250 ml:

  A Benzár termékek igazán széles szortimentje közül nem maradhatnak el a különböző aromakoncentrátumok sem. Ezt az űrt betöltve készültek ezek a 250 ml-es kiszerelésű csalogatóanyagok. Benzár Zsolt neve a biztosíték ezen aromacsaládra, mely univerzálisan használható az összes hazai békéshal horgászata során, természetesen módszertől függetlenül. A felhasznált speciális összetevőknek köszönhetően rendkívül gyorsan terjed a vízben, és nagy távolságról is képes az etetésre vonzani az arra portyázó halakat. Magokra, pelletekre, bojlikra önmagában használható a folyadék, azok csalogatóerejét maximalizálva. Minden békéshal horgászatához ajánljuk a szériát, akár kifejezetten versenykörülményekhez is.

 • CarpZoom 2in1 Turbo gyors oldódású 3mm-es pellet - Sajt-vajsav, 500 g:

  Gyors oldódású pellet, mely önmagában kiválóan alkalmas etetésre, de keverhetjük az etetőanyaghoz is. Megfelelően előnedvesítve tölthetjük feeder kosárban, szárazon PVA-ban, de csaligyűrűvel akár horogcsaliként is eredményesen használható. 
   
 • Atomix Wafters 8 mm - Sajt:

  20g 8mm Wafters Sajt ízben! Finom illatúnak a legkisebb jóindulattal sem mondhatjuk, inkább úgy mondanám, hogy kissé orrfacsaró, de a halak kedvelik és ez a lényeg. A tavalyi év folyamán teszteltük és sok szép eredményt értünk el vele a horgászataink során! A felhajtó ereje úgy van beállítva, hogy a 12-es horgot nem emeli meg csak a csalink lebeg, így a legóvatosabban  táplálkozó halakat is kapásra bírjuk.
   
 • Cukk halványnarancssárga kukorica sajtos aromával:

  A CUKK szines üveges horgászkukoricák sértetlen, egész kukoricaszemeket tartalmaznak. A szemek keménysége és horogállósága ideális. A méz ízesítés a halak egyik nagy kedvence, legyenek azok keszegfélék, pontyok, amurok. Jó fogási eredmények és rengeteg kapitális példány kifogása fűződik a CUKK ezen termékéhez. Felbontva és gondosan visszazárva még hónapokon át is folyamatosan felhasználhatók a megromlás veszélye nélkül. A CUKK szines üveges horgászkukoricáihoz felhasznált festékanyagok élelmiszerminősítésüek, az egészségre és a környezetre veszélytelenek.
   

Szerezd be szettben ide kattintva!

 

Nézd meg a recept bekeverését is: 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202