Sneci.hu - Viszlát 2017, üdv 2018
Olvasási idő: csak ~2 perc

Viszlát 2017, üdv 2018

Anna és Csaba néhány hónapja került a Sneci csapatába. Ők lettek a mi lelkes teszthorgászaink, akik fáradhatatlanul, hétről hétre megosztják gondolataikat, élményeiket olvasóinkkal. Év végén arra kértük őket, értékeljék a velünk töltött időt.

„Kedves Horgásztársak!

Így év végén szeretnénk nektek egy utolsó cikkel kedveskedni, egyben megköszönni a folyamatos biztatást, amelyet a kedvelésekkel és a kedves hozzászólásokkal adtatok tudtunkra. Az, hogy folyamatosan nyomon követitek horgászatainkat és olvassátok cikkeinket Nektek valószínűleg egy kis dolog, de nekünk hatalmas biztatást ad a folytatáshoz.

Szeretnénk nektek leírni azt, hogy hogyan éreztük magunkat a Sneci csapat tagjaként. Sokan kérdezték már, hogy mit takar a Sneci.hu?  Én így válaszolok: a Sneci egy nemrég nyílt horgászwebáruház. Egy kis bolt is tartozik hozzá Dabason. Rengeteg akcióval és kedvezménnyel várnak mindenkit. A csapat tagjaiként a mi feladatunk a horgászat. Sokan szeretnétek ilyen feladatot, igaz? Szerencsére ez nekünk is egyet jelent a szórakozással, a kikapcsolódással, a sporttal és a természetben való pihenéssel.  Az elején izgultunk. És persze hajtott a bizonyítási vágy. De megnyugvást adott, hogy jöttek az eredmények szép, méretes halak formájában.

Horgászataink során horgásztermékeket és -csalikat tesztelünk. Rengetek képanyagot és videót készítünk. Bár nem az év elejétől kaptuk a felkérést és már a szezonból is kezdtünk kimenni, még mindig időben voltunk, hogy elcsípjünk egy pár jó horgászatot, sok szép hallal. Immáron a Sneci.hu-t képviselve. Ami pluszt adott a horgászatainkhoz. Ez alatt az idő alatt nagyon jól éreztük magunkat a csapat tagjaiként. Korábban sokszor eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne egyszer kipróbálni a teszt-horgászatot. Ezért nagyon örültünk és büszkeséggel töltött el, amikor felkértek minket. Imádunk az ő képviseletében horgászni. Jó érzéssel vesszük fel a sneci logóval ellátott pólókat és pulóvereket. Nagy izgalommal állítjuk fel a molinót minden horgászat előtt. Örülünk, hogy idén is folytathatjuk a közös munkát. 

Már most rengeteg ötletünk van a jövőre nézve. Szeretnénk még több cikket írni. Sokkal több horgász tavon kipróbálni a tudásunkat. Szebb, jobb és több fajta képet, videót készíteni. Terveink között szerepel, hogy sok csapatversenyen elinduljunk. Nagy álmunk teljesülne az idén, ha mind a ketten megfognánk az első 20 kg feletti halainkat. 

A gondolat arról, hogy készítsek saját házi készítésű csalit, folyamatosan a fejemben van. De remélem, ebben az évben ráveszem magam, és elkészítek végre egy pár bojlit. Még mindig van hová fejlődnünk. Ezért ez az eseménytelen időszak szóljon arról, hogy beszerezzük a hiányzó felszerelést, pótoljuk a csalikat, rendbe rakjuk az eszközöket. A téli estéken tanulunk más videókból és cikkeiből. És várjuk a tavaszt…

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk!”

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202