Sneci.hu - TOP 3 szokványos csali, amelyek nem szokványos eredményekre hivatottak
Olvasási idő: csak ~1 perc

TOP 3 szokványos csali, amelyek nem szokványos eredményekre hivatottak

Csali nélkül kár is elindulni horgászni. Vagy nekiállunk kézzel kifogni a halat. Az is egy megoldás. Korábbi cikkünkben furcsa csaliötleteket vettünk górcső alá, most egyszerűsítünk a figurán: összegyűjtöttünk három tök szokványos csaliötletet, amellyel könnyebben fognak a halak is horogra akadni. Lássuk, melyek ezek!

  1. A kukorica

Ha a pontyhorgászat szerepel a napirenden, akkor a legjobb dolog, amit tehetünk, ha bekészítjük a kukoricát is. Ha más nem, elfalatozgatjuk mi. De a pontyok is nagyon szeretik. A tógazdasági halak ráadásul jól ismerik, ezért gyanútlanul ráharapnak. Nincs olyan horgászbolt, amelynél ne kerülne eléd kilométer-hosszú választék kukoricából. Millió ízben, színben és méretben kapható. Tavasszal a finomszerelékes horgászok előszeretettel használják. Nagy meleg időkben a fokhagymás kukorica is zseniális választás. Kivéve, ha vámpírhalakra vadászol. Itt ragadjuk meg az alkalmat, és bemutatnánk pontyozó szettünket is, hogy kerek legyen a dolog. Vagy kerek legyen a horgásztúra.

  1. Pellet

A pelletet nagyon kifinomult, bonyolult keverési receptek alapján állítják össze. Halliszt, olaj, elemi rostok, vitaminok, étvágyfokozók és más anyagok (például aromák) is megtalálhatók bennük. Rendkívül jó halmágnesek.

  1. Mini bojli

Ha kilövünk egy megállíthatatlan ágyúgolyót egy feldönthetetlen oszlopnak, akkor az paradoxon. Ha egy megállíthatatlan bojlis golyót belógatunk egy kifoghatatlan hal elé, akkor…Lehet találgatni, mi lesz a vége. Vagy épp ki is lehet próbálni. Nagyon hatékony csali a mini bojli, ne tévesszen meg senkit a méret! Magas fehérjetartalmuk miatt igen kapósak a víz alatt, ráadásul aminosavval és étvágyfokozóval vannak fűszerezve. A halaknak is lehetnek addiktív dolgaik, na.

Reméljük, hogy segített cikkünk. Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb! #top3


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202