Sneci.hu - Tokhalas recept a leghidegebb napokra
Olvasási idő: csak ~1 perc

Tokhalas recept a leghidegebb napokra

Mivel még a vizek nagy része jég alatt van vagy nagyon hideg, ezért a februári receptünkkel a tokhalakat célozzuk meg. 

Hazánkban már alig találni olyan tavat, ahol a tokhalak ne lennének jelen. Ezek a különleges táplálkozású halak, a part mentén járva, hideg vízben is rendkívül intenzíven keresgélnek. Táplálkozási szokásaikat tekintve mindenevők, de a tapasztalatok szerint halas bázisú etetőanyagokkal, magas fehérje illetve olaj tartalmú pelletekkel lehet őket a legjobban a horgunk közelébe csalni.

 

Mire lesz szükséged?

  • HALDORÁDÓ JUNIOR CARP - HALIBUT & TONHAL ETETŐANYAG (TM-HDJC-H&T): A recept alapját a Junior Carp termékcsalád Halibut&Tonhal ízesítésű etetőanyaga adja. 
  • TOK PELLET (DV-1300): A pellet különlegessége, hogy a tömény halliszt, valamint halolaj tartalom mellett, bőségesen átitattuk lazacolajjal, mely fanyar egyediségével, szinte kikerülhetetlenné teszi azt a tokhalak számára. A lazacolaj hideg vízben sem dermed le, így a téli időszakban is kifejti csalogató hatását.
  • CZ EXPRESS ATTRACTOR FISH-MEAT (HAL-HÚSOS) (SN-CZ7538): Gyors hatást kiváltó folyékony aroma. Vízbe érve robbanásszerűen terül szét. Minden típusú etetőanyaggal kombinálható.
  • HALIBUT OLAJ (TM-TM454): Igazi laposhalból (halibut) készült olaj.
  • CARP ZOOM PRE-DRILLED - FEKETE HALIBUT HOROGPELLET (SN-CZ9370): Magas halliszt, protein és halolaj tartalmú horogpellet, mellyel a fogás esélyét nagy mértékben növelhetjük.
  • HALIBUT-BARACK - FLAT-UP (DV-1242): Anyagszerkezetének köszönhetően szinte bármilyen eszközzel, fúrhatjuk, faraghatjuk, semmilyen módon nem reped, vagy törik, így gyakorlatilag tényleg csak a horgász fantáziája, valamint kreativitása szab határt a csali alkalmazásánál.

 

Szettben is megtaláljátok az összetevőket: 

TOKHALAS RECEPT A LEGHIDEGEBB NAPOKRA

Próbáljátok ki és készüljetek a kapásra!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202