Sneci.hu - Tökéletes családi program is lehet a horgászat
Olvasási idő: csak ~3 perc

Tökéletes családi program is lehet a horgászat

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy nem csak egyedül, hanem családoddal együtt is felfedezhetnéd a horgászat a szépségeit? 

Igen, jól hallottad! A horgászat tökéletes családi program lehet, ahol a gyerekeid és a kedvesed is részesei lehetnek a kapások izgalmának és a természet nyugalmának. Ebben a cikkben felfedezheted, hogyan hozhatod be a horgászatot a családi életedbe, és ajánlunk néhány női és gyerek horgász szettet is, hogy a horgásztúrád előtt beszerezhesd a saját, a szerelmed és a gyerkőcök felszerelését is.

 

Családi idill a parton

Képzeld el, ahogy a napsugarak aranyló fényben úsznak a vízen, miközben a szél finoman simogatja arcodat. A madarak éneke a fák lombjai között szól, és a horgászbotod csöndesen pihen a kezedben. De ez a pillanat most nem csak a tiéd, hanem a szeretteidé is. A horgásztó partján ülve és a vízre tekintve megoszthatod a családoddal ezt a varázslatos élményt. A gyerekeid szemében láthatod a kíváncsiságot és az izgalmat, amikor először érintik meg a horgászbotot, és a kedvesed mosolya elárulja, hogy a nyugalom és a természet közelsége - veled együtt :) - meghódította szívét. Tökéletes idő ez arra, hogy bevond őket a horgászatba, mutatjuk a legjobb női- és gyerek horgász szetteket!

 

Női horgász szettek - Stílusosan és magabiztosan

Kedvesed mellett egy új élmény lesz a horgászat. Lepd meg egy szuper női szettel, vagy pár felszereléssel, amelyek nem csak jól néz ki, de minőségiek is!

Első ajánlásunk a Wizard Pink pergető szett. A rózsaszín horgászbot rögtön tudatja a parton tartózkodókkal, hogy bizony most egy női sporttárssal kell majd megosztaniuk a vizet. Ezt a szuper botot tökéletes kivitelezés, megbízhatóság, strapabíróság jellemzi, remek választás pergetéshez. Az ehhez dukáló Wizard pink spon 4000 orsó pedig tökéletesen teljesíti minden női horgász elvárását.

Ha nem a pergetés vizére eveznétek, a Carp Expert method pink nyeletőfékes szettet ajánljuk kedvesednek. Az összeállítás tartalmaz egy 3,6 méteres feeder botot és egy nyéllel ellátott orsót. Az orsó fel van szerelve egy hatékony nyélfékkel, amely lehetővé teszi a halak gyorsabb és erősebb ellenállásának elbírását.

Ezek a szettek speciálisan a női horgászok igényeire lettek tervezve, figyelembe véve a kényelmet, a funkcionalitást és persze a stílust. Legyen részese ő is a horgászvilágnak, és mutasd meg neki, hogy a parton ülve is lehet divatosan és magabiztosan tündökölni.

 

Gyerek horgász szettek - Mutasd meg a gyerkőcöknek a horgászat csodáit!

A gyerek horgászszettek segítségével biztos lehetsz benne, hogy a legkisebbek is élvezni fogják a horgásztúrát. Ezek a szettek kifejezetten a gyerekek igényeihez lettek igazítva, kezdve a könnyű és rövidebb horgászbotoktól egészen a vidám színű horgászorsókig. A biztonságos és könnyen kezelhető felszerelések révén a gyerekek felfedezhetik a vízparti élővilágot, megtanulhatják a horgászat alapjait, és persze egy kis mókázást sem hagyhatnak ki. Legyen a gyermeked számára is a horgászat egy kalandokkal teli és felejthetetlen élmény!

A 180 cm-es gyerek szettet a legkisebbeknek ajánljuk. A szett alapját egy teleszkópos 1,8 méteres bot adja, melyhez jár természetesen egy méretben hozzáillő 200-as méretű orsó is 100 méter 0,12-es Professional zsinórral. A szett nem teljes egy bevethető készség nélkül, így végül egy horoggal szerelt, besúlyozott úszós szerelék is jár a csomaghoz.

Ha egy komolyabb kezdőszettre is beruháznál gyermeked számára, Tobi komplett gyerek szettjét érdemes közelebbről is megnézned! Az összeállítás minden kiegészítőt tartalmaz, mely szükséges lehet az első horgászélmények megszerzéséhez:

  • Carp Zoom összecsukható horgászszék
  • Carp Zoom gyerek horgászláda
  • Trabucco auris micro elsőfékes orsó
  • Nevis winner travel 210cm teleszkópos horgászbot
  • Carp Academy flash kapásjelző
  • Teleszkópos acél leszúró
  • Teleszkópos kapásjelző tartó 75cm
  • Kapásjelző világítópatronos
  • Háromkarikás haltartó
  • Frenetic gyerek merítő

 

Engedd, hogy a kicsik felfedezzék a természet csodáit és megtapasztalják a horgászat izgalmát.

 

Szerezz be minden szükséges felszerelést webshopunkból a családi horgászkalandokhoz! Találkozzunk a parton!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202