Sneci.hu - Tippek januári horgászathoz
Olvasási idő: csak ~2 perc

Tippek januári horgászathoz

Most éppen a szoba melegébe burkolózva, egy kényelmes kanapéban és teával a kezedben álmodozol, hogy vajon milyen halak várhatnak rád a téli vizek mélyén?

Járj utána, próbáld ki a januári horgászatot! Cikkünkben eláruljuk a téli horgászat szépségeit és szuper tippekkel is ellátunk!

 

Januári horgászat - amit egyszer minden pecásnak ki kell próbálnia

A zord természet, az időjárás hátráltatása, a megfelelő szerelék és csali keresése, a becserkészés, a várakozás izgalma és a lélekmelegítő fárasztás harmóniája - röviden így foglalnánk össze a téli horgászatot. A pecásnak ekkor minden tudását, minden tapasztalatát be kell vetnie, hogy sikeres legyen. A hideg levegő és a környezet hatásai mind nehezítő tényezőként vannak jelen, így a halak horogra kerítése még több tudást, odafigyelést igényel, ezért még élvezetesebb lehet a horgászat. Nem is a kapitális fogás, vagy a hal ritkasága számít ilyenkor, hanem a halhoz vezető út adja a pecás boldogságát.

Ha még nem próbáltad ki magad télen, ideje belevetned magad a vad természetbe és átélni a januári horgászat varázsát!

 

Ezeket szerezd be, ha januárban ragadnál horgászbotot!

Lássuk előbb a felszerelést! Érdemes hideg vizekre hangolnod, tehát a mélyebb részeket kell keresned, így nagyobb dobótávú orsót és botot kell választanod. Érdemes szemezgetned a Sneci horgász szettek között! A Ghost dupla távdobó feeder szett például ideális választás lehet. A hatalmas erőtartalékokkal rendelkező, strapabíró, 3 részes feeder bot és a precíz, 5+1 csapágyas, nyeletőfékes orsó párosa most dupla esélyekkel ajándékoz meg. A szettben két darab Lineaeffe Ghost Feeder bot és két darab Oreel LCA 4000 FS 5+1 nyeletőfékes orsó található. Ezzel az összeállítással a távolabb eső, mélyebb vizeket derítheted fel, ahol télen extrán eredményes lehetsz.

 

Miután a tökéletes téli felszerelés már megvan, a csali kerülhet a főszerepbe. Természetesen a csalétkeket is az évszakhoz kell igazítanod! A hideg vízben lassabban oldódnak az etetőanyagok és nem is olyan intenzívek, mint a nyári felhevült vizekben. Próbálj ki kifejezetten hideg vizekre tervezett etetőanyagokat, csalikat! Szűrőnk segítségével gyorsan meg is találhatod ezeket a speciális csalikat. A folyékony aromák, dip és spray termékek világába is bátran belevetheted magad! Segítségükkel ellenállhatatlanná teheted a legegyszerűbb csalit is.

 

Magadról se feledkezz el! A megfelelő téli ruházat és a thermo ruha kötelező ebben az időszakban. Kényelmesebbé és élvezetesebbé válhatnak a hidegben töltött órák, ráadásul még tovább is bírhatod a várakozást a zord időben.


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202