Sneci.hu - Tervezz horgásztúrát - Ezeket a magyar vizeket keresd fel 2022-ben!
Olvasási idő: csak ~2 perc

Tervezz horgásztúrát - Ezeket a magyar vizeket keresd fel 2022-ben!

Fedezz fel új vizeket 2022-ben! Magyarország bővelkedik a horgászvizekben, a közel félmillió horgász minden igényét kielégítve. Miért ragadnál meg egy tónál vagy folyószakasznál? 

Új helyszín, új lehetőségek, új, hatalmas fogások. Tervezd meg most a jövő évi horgásztúrát, adunk hozzá pár tippet. Ezeket a vizeket kár lenne kihagynod 2022-ben!

 

Leveleki víztározó

A Leveleki víztározó 200 hektárnyi vízfelülettel terül előtted, tele új lehetőségekkel és kapitális halakkal. A horgász-álom helyszín Nyíregyházától körülbelül 20 kilométerre található, átlagos vízmélysége 2,5 méter. 3 sziget is található a vizen, sátorozási lehetőséggel és kellemes környezettel várják a pihenni és pecázni vágyókat. Nagy számban található a vízben ponty, amur, csuka, harcsa, süllő és kárász. Horgászélményekben és kapásokban gazdag helyválasztás. Akár itt is kezdheted a horgásztúrádat, ha sorban szeretnél haladni kis hazánk horgászvizein.

 

Maconkai-tó

A Mátra hegység lábainál található Maconkai-tó gyönyörű környezettel és gazdag halállománnyal várja, hogy bedobd végre a vízbe a csalidat. Hatalmas népszerűségnek örvend az utóbbi években, családi kirándulások kedvelt helyszíne is. Változatos szolgáltatásai, családbarát környezete és szép, tiszta vize teszik ilyen különlegessé. Igazi horgászparadicsom, versenyek rendezésére is kiváló. Halfajok rengetege úszkál a vízben, 49 halfajta közül foghatod ki a rekordod.

 

A bicskei Don Carp Lake

A Bicske mellett található Don Carp Lake névválasztása nem véletlen. Kapitális méretű pontyok akadhatnak a horgodra. A békés bajszosok mellett amur, tok, csuka és süllő is nagy számban található a 28 hektárnyi vízben. Tehát a békés és a ragadozó halakra horgászók számára is csodás helyválasztás lehet.

 

Pölöskei-tó

A Pölöske melletti, mintegy 146 hektárnyi vízfelület hosszú évek óta hazánk egyik legkeresettebb horgásztava. A hazai és a nemzetközi horgászturizmus célállomása, Magyarország valamennyi halfaja a horgodra akadhat itt. Rekord pontyokat és harcsákat fáraszthatsz, kikapcsolódhatsz a családdal, új horgászélményeket szerethetsz a Pölöskei-tónál. Mi kellhet még egy tökéletes horgásztúra állomáshoz?

 

Derítő-tó

A mesebeli Derítő-tó Tata mellett terül el, csodás vízfelülettel és még csodásabb halakkal. Vizében megtalálható az összes hazai halfajta, csuka, süllő, harcsa, ponty, amur, kárász és keszeg is kerülhet a merítőszákba.

 

Balaton

Végül az örök sláger, a megkerülhetetlen víz horgásztúrák során: a Balaton. Hihetetlen élmény a balatoni horgászat, az egyik legvonzóbb horgász rezervátum. A “Magyar Tenger” nagy fejlesztéseken ment keresztül, hogy az üdülni vágyók és a horgászat szerelmesei is megtalálják a kedvenc helyüket.

 

 

Sikerült megtervezni az útvonalat? Már csak egy új felszerelés hiányzik, webáruházunkban beszerezheted a legjobb szetteket!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202