Sneci.hu - PVA recept ínyenc halaknak
Olvasási idő: csak ~2 perc

PVA recept ínyenc halaknak

Júliusi receptünk a pva-s horgászathoz lett kifejlesztve, ínyenc halainknak akik egyaránt kedvelik az édes és büdös halas ízeket. Ennek a horgászatnak az előnye, hogy a csali közvetlen közelében tudjuk tartani az etetőanyagot, amit pontosan a kiszemelt helyre tudunk juttatni. A módszer bármilyen vízen sikeresen alkalmazható. Összeállított keverékünk választási lehetőséget nyújt arra, hogy két különböző ízvilággal próbáljuk megfogni kiszemelt célhalakat.

A szett teljes tartalma: 

FEEDERMÁNIA ETETŐ PELLET, MONKEY 2MM: Aminosavak, étvágyfokozók, édes fűszerek és vitaminokhozzáadásával elkészített, magas halolaj tartalmú pellet. Eredményesen használható adalékként és etetőanyagként is. 

FEEDERMÁNIA ETETŐ PELLET, MANGO, 2MM: mango aromával átittatott magas halolaj tartalmú pellett, amely etetőanyagként és adalékként is megállja a helyét. 

HALDORÁDÓ QUATRO FLUO POP UP BOILIES 8MM: Megkérdőjelezhetetlen, hogy a lebegő vagy kikönnyített csalik a legtöbb horgászat során fogósabbaknak bizonyulnak, mint a fenéken fekvők, így egyetlen pontyhorgász táskájából sem hiányozhatnak. A Quatro család 4 különböző (fokhagyma, epe, tintahal, ananász) ízesítésű, nagyon fogós lebegő csalit tartalmaz. Mind a négy változat Fluo színekben készül, és szeparáltan helyezkednek el a dobozokban. 

SBS PVA BAG ÓLOM - 50GR ZÖLD: A PVA bag-ezés technikája számos pontyfogó versenyen bizonyított már! Ez a módszer sok SBS csapatot segített már a dobogó legfelső fokára! A bag-ezés sikerének alapja, hogy egymással tökéletesen harmonizáló anyagok (pelletek, likvidek, stb.) kerülnek a PVA zacskóba, amelyek egyedi módon, közvetlenül a horogcsali köré koncentrálódnak. Mindez mit sem érne, ha a megtöltött bag-eket nem tudnánk a kiszemelt helyre, megfelelő távolságba eljuttatni. Ahhoz, hogy a nagy dobásokat a megtöltött zacskókkal is kivitelezni tudjuk, egy speciális formájú, ehhez a módszerhez legjobban alkalmazható PVA Bag ólmokat fejlesztettünk ki! Az ólom műanyag csövének két szerepe is van: erre tudjuk rögzíteni, rátekerni a lezárt PVA zacskó végét, illetve stabilizálja az ólom röppályáját a levegőben.

SBS PVA TASAK (PVA BAG) 1 CSOMAG: Apró lyukakkal rendelkező PVA zacskó, amely az év minden időszakában alkalmas a távdobásra és az ún. "PVA bagezés"-es pontyhorágszatra. A zacskót megtölthetjük SBS PVA Bag Pellet Mix-szel, különböző etetőanyagokkal és még hatékonyabbá tehetjuk a PVA-barát Premium PVA Liquid-ekkel!

SBS BIG EYE SWIVEL 8MM (FORGÓKAPOCS): Nyolcas méretű, erős forgó, aminek egyik szeme lényegesen nagyobb, így szabadabb mozgást adhatunk az előkénknek. Alkalmazása helikopter és chod szerelékek előkéinél igazán előnyös.

SBS PREMIUM PVA LIQUID 200 ML SQUID & OCTOPUS FISHY PREMIUM: Ha a méltán népszerű PVA Bag Pellet Mixeket a PVA-ba töltve az évszaknak és vízhőmérsékletnek megfelelő Premium PVA Liquidekkel ízesítjük, akkor az amúgy is jól működő módszert hatékonyabbá, csalinkat agresszívabbá tehetjük!

SBS PREMIUM PVA LIQUID ÉDES BARACK 200 ML: Ha a méltán népszerű PVA Bag Pellet Mixeket a PVA-ba töltve az évszaknak és vízhőmérsékletnek megfelelő Premium PVA Liquidekkel ízesítjük, akkor az amúgy is jól működő módszert hatékonyabbá, csalinkat agresszívabbá tehetjük!

 

Szettben is megtalálod a termékeket! Kattints ide! 

Érdekel az etetőanyag bekeverése? Nézd meg videónkat:


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202