Sneci.hu - NÉKÜLÖZHETETLEN CSOMAG KARÁCSONYRA
Olvasási idő: csak ~2 perc

NÉKÜLÖZHETETLEN CSOMAG KARÁCSONYRA

Ismét eljött az év legszebb időszaka – kivéve, ha szerelmes vagy, akkor a Valentin nap az. Az emberek ilyenkor nagyon szeretik egymást, fát díszítenek és megannyi díszes ajándék kíséretében megtömik a fa alját is - legyen kerek az ünnep. Cikkünkben most kiváló ajándékötletek helyett az előkészületekről lesz szó: hogyan is kezdjünk neki a halászlének? Csináljuk meg mi a világ legfinomabb halászlevét Horgászbajnok haltisztító szettünkkel! Lássuk, mit tud!

Bizony, bizony. A konyha sosem a legkönnyebb fázis, de kifogni a halat mégis csak a munka fele – sajnos. Ha zsákmányunkat konyhakésszé tesszük, akkor vagyunk igazán kész, hiszen mindenki megízlelheti az asztalnál kemény munkánk gyümölcsét. Vagy halját. Metaforája válogatja. Sokaknak meggyűlik a baja e fázissal, ám e cikk azért van itt, hogy egy kicsit megkönnyítse az ünnepi előkészületeket. Ne viccelj, Te vagy a vízpart bajnoka, a konyhában is annak kell lenned. Mi pedig angyalként szállunk a válladra, és a füledbe súgjuk, hogy „Horgászbajnok haltisztító szettünk kényelmes, még annál is praktikusabb, a halfilézéshez és feldolgozáshoz megkerülhetetlen szett. Még egy nagyon frappáns kötény is a csomag tartozéka, hogy mindenki lássa, Te vagy a séf a háznál.” És mi is jár egy ilyen séfnek? Máris mondjuk. A csomag a következőket tartalmazza:

- Outdoor "Horgász bajnok" feliratos kötény
- Összecsukható haltisztító deszka (összecsukott mérete: Hossz: 25 cm, szél.: 15 cm)
- Outdoor pikkelyező
- Outdoor 30 cm-es filézőkés
- Vicces fatábla

A haltisztítás és a halhús konyhai feldolgozása is lehet olyan izgalmas, mint a kapás hazahozatala, csak ahogyan az utóbbit, úgy az előbbit is jó eszközökkel kell végezni. Ha nem vagy biztos abban, hogy e szett jó eszköznek bizonyul, olvasd el még egyszer a csomag tartalmát.

A vágódeszkák sem fognak többet csúszóssá válni, mikor rájuk rakod a halat. A csomag ET csúszásgátló felülettel felszerelt, összecsukható deszkája igazán praktikus eszköz: van rajta egy halcsiptető, így a hal sem fog tudni elmozdulni: voltaképp így csak egyszer kell azon aggódnod, hogy elszökik: a nyílt vízen. Az asztalról meg csak nem szalad már el – főleg, hogy a halak nem is tudnak szaladni. Vagy ha igen, akkor egy inverz sellőt fogtál.

A pikkelyező segítségével a pucolás is tök jó móka. Pikkelyezőnkkel sérülésmentesen és további kellemetlenségek nélkül távolíthatod el zsákmányodról a pikkelyt, hogy aztán a tiszta halhússal kelljen már csak törődni. De egy jó minőségű kés sem maradhat ki a csomagból: egy 30 cm-es, vékony és rugalmas pengéjű Outdoor filézőkésről van szó. A Markolat szintén csúszásmentes - a szálkamentes filék tökéletes kivitelezéséhez. Egy séf pedig attól séf, hogy őt látják meg először, mikor belépnek a konyhába. És ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy tűzzsonglőrködj halsütés közben, miközben egy gördeszkán állsz fél lábon. Mindinkább azt, hogy a kötény sokat elárul arról, aki viseli. Mi egy ilyen kötényt raktunk a szettbe, amelyen minden horgász két álomszava szerepel: "Horgász bajnok". Ezzel még műholdról is látható lesz, milyen kiváló horgász az, aki benne van. Továbbá egy vicces fatáblát is bedobtunk még kiegészítésként, amely jobb, ha meglepetés marad. Legyen ez a mi ajándékunk Neked!

A csomag kései könnyen tisztíthatók, egyszerű, mosószeres vízzel kell csak őket elöblíteni – vagy csak szimplán berakod a mosógépbe és uccu neki.

Reméljük, hogy kellemesen fognak eltelni az ünnepek, a Sneci csapata kellemes karácsonyt és boldog újévet kíván minden vásárlójának és olvasójának!
 

 


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202