Sneci.hu - Ne maradj le semmiről! - A swinger kapásjelzők használata
Olvasási idő: csak ~1 perc

Ne maradj le semmiről! - A swinger kapásjelzők használata

A fenekező horgászat szerelmese vagy? Ahhoz, hogy ezt szenvedélyedet a legjobb élményekkel űzhesd, be kell szerezned egy elengedhetetlen kelléket: a kapásjelzőt. 

A kapásjelző-piac hatalmas kínálatában azonban gyorsan elveszhetsz és elbizonytalanodhatsz a döntésben. Mi segítünk neked! Most a swinger kapásjelzőkről tudhatsz meg többet! Olvass tovább és tudd meg mi is az a swinger kapásjelző és azt, hogy hogyan használd a parton!

 

Milyen a swinger kapásjelző?

Azokat a  kapásjelzőket nevezzük swingernek, melyek a zsinór megfeszítéséről is gondoskodnak, ami garantálja az elektromos kapásjelző megszólalását kapás esetén. A swingerek csiptetős fejrésze állítható, ami az általad használt zsinór vastagságához állítandó. A swinger kapásjelzők a bevágás pillanatában le kell, hogy oldjanak a főzsinórról, nehogy akadályozzanak a fárasztásban, rosszabb esetben pedig a zsinór szakadását okozzák! Az oldhatóság gondoskodik az akadálymentes fárasztásról a hagyományos kapásjelző eszközökkel szemben.

 

Hogyan használd a swinger kapásjelzőket?

A swinger kapásjelzők tökéletesek nagy távok meghorgászásakor, 100 méter feletti horgászat esetén bátran ajánljuk. A swinger kapásjelzők használatakor az általad használt főzsinór vastagságát is figyelembe kell venni. Állítható csipeszes fejrész esetében, vékony zsinórnál össze kell szűkíteni tekeréssel, vastag damil használatakor lazítani kell rajta, hogy kapás esetén akadálytalanul leoldjon! A swinger merev karján csúsztathatod a rajta elhelyezett súlyt, amivel a zsinór feszességét lehet szabályozni. Léteznek olyan swinger kapásjelzők is, melyek a sötétben világítanak. Ha preferálod az éjszakai horgászatot, érdemes beruházni egy vagy több ilyen darabra!

 

Megjött a kedved egy kis éjszakai fenekező horgászathoz? Nézz szét a Sneci kínálatában és válogass a horgász-mennyországban! A fenekező horgászok Mekkája egy kattintásra van tőled, szerezd be a legjobb felszereléseket.


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202