Sneci.hu - Minden horgász álma! - Miért szerezz be egy etetőhajót?
Olvasási idő: csak ~1 perc

Minden horgász álma! - Miért szerezz be egy etetőhajót?

A technológia hihetetlen fejlődése a horgász piacot is elérte. Sorra kerülnek ki a modernebbnél modernebb termékek, amikről pár évvel ezelőtt csak álmodozhattak a horgászok. A fejlődés rengeteg új lehetőséget és izgalmat is hozott a pecázás művészetébe. Ilyen fantasztikus lehetőség például az etetőhajó használata! Na de mik pontosan ennek a szuper eszköznek az előnyei és mikor érdemes beszerezned? Cikkünkből többet megtudhatsz az etetőhajóról, olvass tovább!

 

Az etetőhajó legnagyobb előnyei

  • Egy etetőhajó segítségével nagy mennyiségű etetőanyagot tudsz eljuttatni a kiszemelt helyre.
  • Nagy a teherbírásuk és kapacitásuk
  • Nemcsak szilárd, hanem folyós állagú etetőanyagokat is eljuttathatsz
  • Az etetőanyagokat és a végszereléket rendkívül precízen helyezheted el
  • Rendkívül nagy hatótávolsággal rendelkeznek, olyan helyre is eljuthatsz, ahová bedobásokkal soha!
  • Csendes, szinte észrevétlenül siklik a vízen, nem zavarja meg a halakat
  • Távirányító segítségével könnyedén irányíthatod
  • Kiváló alternatíva olyan vizekre, amelyeken a csónakhasználat nem megengedett.

 

Mikor érdemes etetőhajót használnod?

Az etetőhajó amilyen csodás, olyan nehéz is. A hozzá tartozó kiegészítőkkel együtt eléggé megnehezítheti az utazást, szállítást, érdemes a hosszabb horgásztúrák során magaddal vinned. A rövid időtartamú, csak egynapos pecázás során nem nagyon fog beleférni az eszköztáradba.

A kicsit lassabb, “módszeres” horgászatok során lehet nagy előnyödre az etetőhajó. A pörgősebb, ütemesebb pecázásokon, amikor sűrűbb kapásokra lehet számítani, lelassíthatja a folyamatokat, hiszen a szerelék bejuttatása így jóval több időt vesz igénybe, mint egy-egy bedobás.

Vannak olyan horgászhelyek, partszakaszok, ahol a szabályzat kifejezetten tiltja az etetőhajók használatát. Mielőtt elindulnál, mindenképp érdeklődj a kinézett a hely előírásairól!

 

Szeretnéd növelni a felszerelésed értékét egy etetőhajóval? Professzionálisabb szintre lépnél a horgászat terén? A Sneci webáruházában a legmodernebb felszerelések mellett etetőhajókat találsz! Csapj le rájuk és irány a part!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202