Sneci.hu - METHODOS RECEPT A FELMELEGEDŐ VIZEKRE
Olvasási idő: csak ~1 perc

METHODOS RECEPT A FELMELEGEDŐ VIZEKRE

Ezt a Methodos receptet bátran ajánljuk!

Elérkezett a tavasz, horgászvizeink hőmérséklete folyamatosan emelkedik, miközben a halak egyre intenzívebben keresik táplálékukat.  Ahogy a víz megtelik élettel, egyre többen látogatnak el a partra egy-egy jó fogás reményében. Etetni ilyenkor is érdemes, egy-egy megfelelően összeállított kombinációval biztos sikerünk lehet az ébredező halaknál. 

 

Összeállítottunk nektek egy édes ízvilágú keveréket, mely tapasztalataink alapján igen eredményesnek bizonyul ebben az időszakban.

 

Mutatjuk, hogy mire lesz szükséged: 

HALDORÁDÓ FLUO ENERGY GROUNDBAIT - FEKETE ERŐ ETETŐANYAG (TM-HFE-BP):  A koromfekete keverék oldódás közben sötét színű felhőt képez a vízben, amely felkelti a halak figyelmét, de elaltatja a gyanakvásukat. Ez az etetőanyag tulajdonképpen nem más, mint a legsikeresebb termékünk, a Pelletes Fekete, method technikához módosított változata. Nélkülöz minden nagyobb szemcsét, teljesen homogén, így oldódása egyenletes és gyors. 

HALDORÁDÓ MICRO PELLET - MANGÓ (TM-HD21503): A kisméretű etető pelletek csalogatóhatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőket, miközben megázva sem veszítik el formájukat.

TIMÁR MIX METHOD MIX MANGO-SÁRGADINNYE 1KG (EF-MX106-700): Kifejezetten method technikához kifejlesztett etetőanyag, mely szinte bármilyen körülmények között megállja a helyét. Fontos, hogy bekeverés után rostán törjük át az etetőanyagot, ezzel homogenizálva a szemcséket.

D SNAX POP CSALI 8MM/20G-MANGÓ-BARACK (MS-101002196): D SNAX POP 8 és 10 mm átmérőjű, vonzó színkombinációban és bevált ízesítéssel készült, mely garantáltan nem fogja a halakat hidegen hagyni. 

MANGÓS SPLASH (DV-1199): A method horgászatban maximálisan felértékelődnek a nagy töménységű markáns aromák, melyek a bedobást követően már az első pillanatokban robbanásszerű oldódással hívják fel magukra a figyelmet. A Splash nemcsak ízével, hanem látványos felhőzéssel is vonzza a kíváncsi pontyokat, amurokat.

Kattints IDE, ha szettben szereznéd be. 

Próbáljátok ki ti is! 

 

 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202