Sneci.hu - Májusi édes-álom recept
Olvasási idő: csak ~2 perc

Májusi édes-álom recept

Májusi "édes-álom" receptünket békéshalas horgászathoz fejlesztettük ki, garantáltan elcsábít minden pikkelyest!

Májusi receptünk az édes ízvilág jegyében készült egy morzsányi halas ízzel fűszerezve, nem utolsósorban a színekkel is játszva egy kicsit. Ebben az időszakban a halak kapókedve nagyon megnő, ezzel az összeállítással pedig könnyedén a horgunkra csalogathatjuk őket.

Mutatjuk, hogy mire lesz szükséged: 

DOVIT ANANÁSZ-BANÁN - COMPLETTX ETETŐANYAG: A Complex etetőanyag családon belül található a COMPLETTX, ami hét különböző ízesítést foglal magában, és a TTX, mint az egyik legjobb pontyos adalék nyerő tulajdonságait hordozza magában. Az ananász-banán egy édes-ízvilágú verzió. Bekeverésénél figyelni kell a ttx nagy vízfelvevő képességére, így ajánlatos több lépcsőben keverni, hogy a szemcséknek kellő idő álljon rendelkezésre a nedvesség felszívására. A megfelelő nedvesítés elengedhetetlen ahhoz, hogy a kosárból ideális módon oldódjon ki, és látványos ködképző hatásával vonzza a pontyokat, amurokat.

TOP MIX 300 BASIC ETETŐANYAG: Hobby horgászok számára készült, magas édeskeksz tartalmú etetőanyag. Olyan alkotóelemet tartalmaz, amelyek elősegítik a sikeres halfogást. Elsősorban ponty és kárászhorgászatához készült, de tapasztalataink alapján a keszegfélék is szeretik. Alapetetésre, etetőkosaras és feeder kosaras horgászathoz is javasoljuk. Az etetőanyag kellően tapad és közepes az oldódási ideje.

PROMIX LIQUID BOOSTER SWEET F1: A Liquid Booster alapját egy olyan bázis adja amiben a lehető legkoncentráltabban lehet beoldani az aromakoncentrátumot. Ezt alkalmazva egy rendkívül tömény, intenzív illatú és ízű aromacsaládot tudtunk létrehozni. Egy olyan liquid készült, ami kis mennyiségben adagolva is gyorsan vonzza a halakat az etetésre. Keverhető etetőanyaghoz, önthető pelletekre, illetve használható a megtöltött kosárra locsolva is.

AQUA GARANT BETAIN COMPLEX RED PELLET: A horgászok körében népszerű Aqua pelletekből készült speciális adalékkal ellátott keverék, amely a pelletekben lévő magas protein tartalom mellett kellő mennyiségben tartalmaz betaint és színezéket is. Vízbe érve látványos ködöt képez, amely már süllyedés közben felkelti a halak figyelmét. 

PROMIX GOOST JAM ÉDES ANANÁSZ: Ez a tömény "lekvár" ötvözi a GOOST Sprayk és a Carp Jamek legjobb tulajdonságait, garantálva, hogy a csalogatóhatása legnagyobb részét a fenékre érve fejti ki. A megtöltött kosárra kenve, vízbe érkezést követően, a kosár tetején marad, és azzal együtt süllyed egészen a fenékig, ahol működésbe lép. Intenzív íz és illat, és színfelhőt képez a kosár körül, táplálkozásra ingerelve a halakat. 

PROMIX WAFTER PELLET 8MM EPERKRÉM: A Promix Wafter pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek. A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

 

Szettben is megtalálod a termékeket! Kattints ide! 

 

Érdekel az etetőanyag bekeverése? Nézd meg videónkat:

 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202