Sneci.hu - Lepd meg horgász kedvesedet - Karácsonyi ajándékok a Sneci kínálatából
Olvasási idő: csak ~2 perc

Lepd meg horgász kedvesedet - Karácsonyi ajándékok a Sneci kínálatából

Már nyakadon a karácsony, de még nem tudod, hogy mit vehetnél horgász kedvesednek? Lepd meg a Sneci horgász webáruház karácsonyi termékeinek egyikével!

Ebben a cikkben most olyan ajándékokat gyűjtöttünk össze a peca szerelmeseinek, amelyek közül bármelyiket is választod garantált lesz az öröm! Válogass az egyedi és vicces horgásztermékek közül, hogy idén karácsonykor a tökéletes ajándék várja párodat a fa alatt!

 

Ajándéktárgyak horgászoknak

Megkönnyítettük a dolgodat és előre összeválogattuk egy kategóriába azokat a termékeket, amelyek mosolyt csalnak bármely horgász arcára. Ajándéktárgyaink közt találhatsz vicces sapkákat, halas párnákat, könyveket és még sorolhatnánk. Számos termék közül válogathatsz az Ajándéktárgy kategóriánkban.

Az idei év legnépszerűbb ajándéka a ZEBCO HORGÁSZ ENGEDÉLY TARTÓ. Nem is gondolnánk, de egy horgásznak nagy szüksége van egy ilyen praktikus és vízálló termékre, melyben tárolhatják irataikat. Szintén felkapott a FRENETIC ORSÓ KULCSTARTÓ, amelyet büszkén és szeretettel mutogathat horgász társainak a kedvesed. Az ünnepi hangulat megteremtése nem lesz nehéz a PECAKIRÁLY 3 AZ 1-BEN kártya játékkal. A pecások egyik kedvence, amely kellemes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Tudod, hogy melyik volt a kedvesed legemlékezetesebb kapása? Akkor halas párnáink egyike boldogan fogja emlékeztetni a termetes pikkelyesre. Ha pedig úgy gondolod, hogy ez még csak a kezdet és a párod folyamatosan új horgásztechnikák után kutat, akkor egy horgászkönyv a megfelelő választás. A NAGY HORGÁSZKALAUZ /AZ ÉDESVÍZI, TENGERI ÉS LEGYEZŐHORGÁSZAT TELJES KÖRŰ ÚTMUTATÓJA minden horgászt lefoglal egy jó időre!

 

Egyedi, vicces feliratos ajándékok

A pecásoknak megvan a saját humoruk és a saját vicceik, amit mi jól ismerünk. Matricák, lábtörlők, fatáblák és egyéb egyedi feliratos ajándéktárgyak közül válogathatsz kínálatunkban. Felkapott termékünk a SZŐNYEG DELPHIN HOME-60X40CM, amely egy

3D lábtörlő a HOME FISHERMAN’S HOME motívummal. A vicces rendszámtáblák közül pedig a TRÉFA RENDSZÁM 'HORGÁSZNI MEGYEK' biztosan megmosolyogtat minden horgász.

 

Ajándékutalvány a SNECI horgász webáruháztól

Mi mással lehetne meglepni horgász-fanatikus szerettünket, mint egy horgász ajándékutalvánnyal? Ha nem tudjuk eldönteni, hogy mely horgásztermék tehetné legboldogabbá kedvesünket, akkor válasszuk a jól bevált ajándékutalványt! Minőségi horgász szettekből és horgász kellékek széles választékából válogathat kedvére a párunk. Lehetne ennél jobb ajándékot adni egy lelkes pecásnak? 5.000, 10.000, 20.000 és 50.000 Ft értékben kapható ajándékutalványok közül választhatsz, melyek a vásárlástól számított egy évig válthatóak be.

 

Ezekkel a tippekkel nehéz mellényúlni. Válogass minőségi ajándéktárgyainkból vagy lepd meg kedvesed a SNECI webáruház ajándékutalványával!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202