Sneci.hu - Legújabb horgászcuccok a Sneci polcairól
Olvasási idő: csak ~1 perc

Legújabb horgászcuccok a Sneci polcairól

Ahogy a levelek színüket cserélik a fákon, úgy váltanak a horgászfelszerelések is őszi üzemmódra. 

Nézzük, milyen izgalmas új termékekkel várunk téged az idei szezonban!

 

Legyél Te a csalizás mestere!

Az ősz beköszöntével a halak étvágya és táplálkozási szokásai is megváltoznak, és itt jönnek képbe az innovatív termékek, mint a Feedermánia Micro Dumbell air wafters. Valódi kis mesterművek, melyek különböző ízesítésekben is elérhetőek, így minden horgász megtalálhatja a kedvére valót.

 

A Bait Maker Balanced Wafters termékcsalád fekete gyöngy, vackor és haragos vörös változatai garantáltan megfogják a halak figyelmét. Ezek az egyensúlyozott csalik lassan oldódnak, így hosszú ideig csábítják a legnagyobb pikkelyeseket. Próbáld ki őket, és készülj fel az izgalmas őszi fogásokra!

 

Az ősz egyik legnépszerűbb íze egyértelműen a fokhagyma. Az Fokhagymás falatok pontyoknak ideális választás, ha kifognád a legnagyobb békés bajszosokat. Ne hagyd ki ezt az izgalmas őszi szettet!

 

Ezeket a felszereléseket érdemes beszerezned!

Az őszi pergetés során rendkívül fontos, hogy minden szükséges felszerelés könnyen hozzáférhető legyen. A Wizard pergető szerelékes doboz mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet. Ez a praktikus doboz 50 különböző darab pergetős kiegészítőt tartalmaz, így garantáltan mindig a megfelelő felszereléssel állhatsz elő.

 

A Delphin Legius 6000 orsóval biztos lehetsz benne, hogy képes leszel megbirkózni a nagyobb halakkal is. Erős és tartós kialakításának köszönhetően hosszú éveken át szolgál majd.

 

Az őszi horgászat során előfordulhat, hogy sötétedésig vagy hajnalig tartó horgászatra indulsz. Az Outdoor Falcon multifunkcionális lámpa segítségével soha nem maradsz majd le a kapásról. Ez a praktikus és erős lámpa számos funkcióval rendelkezik.

 

A Kolpo Furiosa Boat horgászbot kiválóan alkalmas a csónakos horgászattól a parti horgászatig, úszós horgászatra, fenekező horgászatra és pergető horgászatra is. Erős és érzékeny kialakítása lehetővé teszi, hogy a legnagyobb fogásokat is biztonságosan kihúzd a vízből.

 

Látogass el webáruházunkba és nézz szét az új termékek között! 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202