Sneci.hu - Legjobb tavaszi csalik
Olvasási idő: csak ~1 perc

Legjobb tavaszi csalik

Ha a jó idő és a napsütés a partra csábítanak, ne állj ellen nekik! 

Azonban a tökéletes horgászbot, orsó és egyéb horgászfelszerelés mellett az ütős, halmágnes csalikra is gondolnod kell! Már a tavaszi első horgászatok alkalmával szeretnéd tudni, hogy mely etetőanyagok és csalik lesznek abszolút nyerők a halaknál? A legjobb helyen vagy! Olvass tovább és izzítsd be a bevásárlókocsidat, olyan ízeket mutatunk, amiknek Te sem fogsz tudni ellenállni! Mutatjuk a legjobb tavaszi csalikat!

 

Milyen ízű csalik válnak be tavasszal?

Tavasszal még csak melegednek a vizek, a halak épphogy felébredtek és mohón keresik a napi betevőjüket a habok között. Ezt kell kihasználnod! A tavaszi csaliknak igazán csalogatóknak, intenzívnek és megfelelő oldódásúnak kell lenniük. A lényeg: egy igazi illat és aromafelhőt kell képezned a víz alatt, amelynek közepén a horogravaló csali mintegy trófea csüng. A horogravalónak színben, illatban és aromában is tökéletesnek kell lennie. Tavasszal nagy sikerrel járnak az édesebb vagy fűszeresebb, erősebb ízekkel horgászó pecások.

 

A Sneci csali ajánlása:

Carp Zoom Method feeder tigrismogyorós-csokis-karamell etetőanyag: igazi ínyencség a pikkelyeseknek! Gyorsan csalja őket a horog köré, jó halmegtartó képességgel rendelkezik, garantált a hal-zápor!

Novákfeeder Big Method mangó-yoghurt etetőanyag: micsoda kombó! Ezzel a felkiáltással vetik majd rá magukat a halak is! Édes ízzel édes fogások!

Novákfeeder Carp Method bojli sárgadinnye ízben: igazi koranyári élményekkel kecsegtet a sárgadinnye aroma. Kifejezetten édesszájú halaknak ajánljuk!

D SNAX POP csali mangó-barack ízben: a mangó íz nem csak etetőanyagban tuti! Ezt a terméket főleg a feeder horgászatban használják, de kiváló pontyozáshoz is. Vonzó színkombinációval és bevált ízesítéssel pezsdíti fel a vizeket. A mangó és az őszibarack csodálatos gyümölcsillata lengi majd be a vizet, egy halat sem hagyva hidegen.

 

Irány a Sneci webáruháza és fedezz fel még több tavaszi ízt!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202