Sneci.hu - Kukorica, az örök kedvenc - Szemes horogravalók a Sneci polcairól
Olvasási idő: csak ~2 perc

Kukorica, az örök kedvenc - Szemes horogravalók a Sneci polcairól

Találós kérdés következik: 

Mi az? Minden horgász csalis dobozában ott lapul, a kezdő sé a tapasztalt pecások örök kedvence és a kapitális fogások ellenállhatatlan csalétke. Hát persze, hogy a kukorica! Az egynapos, rapid pecák és a hosszú horgásztúrák során is garantált, hogy ez a szemes horogravaló előkerül és teljesen felkészülten várja a bevetést. Ezt a cikket teljes egészében ennek a csodás csalinak szenteljük, eláruljuk miért imádjuk annyira és pár extrémebb darabot is bemutatunk polcainkról. Szemezgess a Sneci szemes horogravalók között és találd meg az új kedvencedet!

 

Kukorica, te csodás! - Miért imádjuk olyan nagyon?

Röviden: olcsó, könnyen beszerezhető, hatékony, az egyik legjobban bevált csali. Ezek az érvek már magukban elegek lehetnek ahhoz, hogy valaki mellette tegye le a voksát. A legtöbb horgász a kukoricára esküszik, a különböző bojlik és pelletek mind mögötte kullog a listán. A “Mire kapott?” kérdésre hatalmas százalékban a kukorica lehet a válasz. Az egyszerű, minden kisboltban kapható konzerv kukorica mellett a horgászüzletek különböző aromákkal, minden földi jóval megáldott sárga csemegéket is árusítanak a pecások - és a ponty, amur és kárász seregek - nagy-nagy örömére. Az édes, fűszeres, tejes, különböző puhaságú és nagyságú darabokkal már csak kísérletezned kell az átütő sikerért. A következőkben bemutatunk pár slágerterméket a Sneci kukoricák közül!

 

Carp Expert kukoricás finomságok, amik tuti befutók a pikkelyeseknél

A Carp Expert 5 ellenállhatatlan aromát dobott a piacra, melyek újradefiniálják a kukoricával való horgászatot. Az ízek között fűszeres és édes élmények várnak, ideje felfedezni őket!

A Carp Expert pálinkás kukoricával felpezsdítheted a vizeket. Szinte lehetetlen mellélőni vele! A hagyományos fenekező horgászok, feederesek és úszós pecások nagy kedvence, a felmelegő vizekben duplán kapós csali.

A Carp Expert kagylós aromával is kísérletet tett, ráadásul nem eredménytelenül! Az egyik legjobban bejövő csali, imádják a nagyobb pontyok és kárászok.

A fokhagymás íz sem maradhat ki a sorból! Örök klasszikus, valódi ínyencség a kapitális fogásoknak.

A Carp Expert méz és tutti-frutti kukorica ízesítésével is nagyot villantott. Az édesszájú halak kedvenc csemegéje, a sikersztorik ezekkel a termékekkel kezdődnek.

 

Már a kosaradba is rakhattad a tavaszi pontyozás alapkellékét, a verhetetlen csalit. Itt az ideje, hogy a felszerelésedet is feltúrbózd, nézz szét a Sneci webshopjában!

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202