Sneci.hu - JAXON HIGHPROTEINE Etetőanyag tesztelése az RSD-n - Vidra István tollából
Olvasási idő: csak ~2 perc

JAXON HIGHPROTEINE Etetőanyag tesztelése az RSD-n - Vidra István tollából

"Sneci VIP oldalon a szavazás eredménye  az RSD és a Prémium családbòl a  JAXON high protein-(Kender,hemp,konopie) etetőanyag volt. November végén meg is történt a teszt...

...viharos északi szél, erős hidegfront jellemezte a napot.

Sajnos a hely választásom nem volt a legsikeresebb, mivel előnyben részesitettem a komfortot a hideg idő miatt. Így sajnos halakròl nem tudok beszámolni, de a premium család eme tagjáròl igen. Igérem még vissza térek ezzel az etetőanyaggal, hisz 2,5kg kiszerelésben kaphatò ,ami több pecára is elég!

Jaxon Prémium Highprotein (Kender):

Első alkalom volt, hogy nem pelletet vagy ready grundbaitot tesztelhettem a Jaxon családbòl, kivancsian vártam már a "prémium" jelző miatt is.

Csomagolás már kivülről arúlkodò, már a kis betekintő ablakban is láthatò,hogy ez nem egy keszeges etetőanyag. Kibontás után elénk tárul a prémium tartalom: kukorica, pellet roppantott kukorica, különböző színekben morzsák.

Illatra visszafogott, pörkölt magvak mögött a kender illata is megbújik. 

Ami a színt illeti: száraz állapotban világos barna.

Itthon indulás elött, már megnedvesítettem a beltartalom miatt az etetőanyagot, aminek hatására "életrekelt". Sötét barnába váltott, majd a benne lévő szemek egyre erősebb kontrasztot adtak az etetőanyagnak. Ezzel együtt az illatanyag is erősödött, az aromák is "aktiválódtak"!

Magas beltartalom ellenére, kevés hozzádott vízzel is egy nagyon jòl tapadò etetőanyagot  kapunk. Pellet feeder kosárba töltöttem és gond nélkül jutattam be a kiszemelt távolsàgokra.

 

Egy nagyhalas, folyòvízre kimondottan jò etetőanyag. Mindent tartalmaz, ami egy etetéshez szükséges és egy helyben tartja a halakat. Nem kell külön adalékokat kevergetni, a Jaxon cég már megtette helyettünk! Igaz nincs előre bekeverve dobásra készen, viszont mivel mindent tartalmaz, ami egy jò horgászathoz kell és csak vízet kell hozzádani, így lehetne itt is egy "Ready" jelzőt adni az etetőanyagnak.

Amint az idő engedi, még lesznek tesztek, és egy kis olvasnivalò is azoknak, akik már elrakták a botokat!

Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog nagyhalakban gazdag ùj évet kívánok."

Vidra István


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202