Sneci.hu - Jaxon horgászfelszerelések – Minőség és megbízhatóság 1985 óta
Olvasási idő: csak ~1 perc

Jaxon horgászfelszerelések – Minőség és megbízhatóság 1985 óta

Már több mint harminc éve vannak jelen a horgászszakmában, és ez idő alatt a Jaxon neve szinonimájává vált a minőségnek és megbízhatóságnak a horgászfelszerelések világában. 

A Jaxon mára már Közép-Európa egyik legnagyobb horgászgyártójává nőtte ki magát. A következőkben megismerheted, mi teszi különlegessé a márkát.

 

Óriási termékkínálat

A Jaxon megálmodóit a szenvedély és elkötelezettség hajtja. Sikerük egyik legfőbb mozgatórugójának a rendkívül széles termékpalettájukat tartják, ami amellett, hogy megoldást nyújt a kezdő, haladó és professzionális horgászok számára is, a horgászbotok, orsók és zsinórok mellett megannyi kiegészítőt és felszerelést kínál békéshalas és ragadozóhalas horgászoknak egyaránt.  

Céljuk, hogy a horgászat során minden szükséges felszerelés elérhető legyen náluk, így a Jaxon nevével fémjelzett felszerelések között ma már a horgásztúrákhoz szükséges valamennyi terméket, sátrakat, horgászfoteleket, ágyakat, praktikus táskákat is találhatsz. A sokszínűség a csali- és etetőanyagkínálatukban is feltűnő. A megszokott ízek és beltartalom mellett különleges aromákat is a piacra dobtak. 

Horgászbotok

Több mint 100 különböző modell található már kínálatukban, legnagyobb arányban pergető botok.. A blankok kompozit anyagokból készülnek, főleg üvegszálakból és epoxiból. A TX modellek több szénszálat tartalmaznak. Minden bot SLIM TS vezetőkkel rendelkezik. 

Kiváló minőség versenyképes áron

Kompromisszumok nélküli minőséget kínálnak versenyképes árak melett.  Meggyőződésük, hogy a minőséget minden horgász számára eljuttassák, áraikat is ehhez a koncepcióhoz igazítják.

Szinte minden jó horgászboltban jelen vannak Lengyelországban, és évről évre egyre több európai ország piacára törnek be, hatalmas sikerrel!  

Szakértői tesztek és garancia

A  termékek forgalomba hozatala előtt rengeteg időt szánnak a tesztelésre, melyet egy gondosan összeválogatott horgászszakértékből álló csapat több lépcsős folyamatban végez. Ez biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű felszereléseket kínálják ügyfeleinknek. Hisznek a minőség erejében és bíznak a saját termékeikben, minden JAXON botra és orsóra garanciát vállalnak.

 

A Jaxon márka jogosan jó hírnevet szerzett számos ország piacán, horgászberkekben pedig elismert gyártóként tartják számon. Nem csupán a hobbi horgászok, hanem a hivatásos horgászok is egyre gyakrabban választják társul termékeiket a horgászatok során.

Ha te se szeretnél kompromisszumokat kötni, és a legjobb felszerelésekre vágysz, ajánljuk a Jaxon termékeit!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202