Sneci.hu - Így válaszd ki a tökéletes horgászládát!
Olvasási idő: csak ~2 perc

Így válaszd ki a tökéletes horgászládát!

Ha Te is egy rendezett, megfontolt és profi horgász hírében állsz - márpedig mi tudjuk, hogy igen:) - akkor a horgászládák, horgászdobozok biztosan minden horgásztúrádra elkísérnek.

 Telnek az évek és a horgászfelszereléseid száma is egyre nő, a horgászládáidat már rég kinőtted és újra eluralkodni látszik a káosz a csalik, az előkék, a szerelékek és a többi aprócikk között? Ideje beújítani egy pár horgászládát! Olvass tovább, segítünk választani!

 

Milyen egy jó horgászláda?

horgászládák már hosszú évtizedek óta alaptartozékai a pecázásnak, hihetetlen könnyebbséget jelentenek a horgászoknak. Segítségükkel pontosan tudhatod mi hol van, nem kell a keresgéléssel időt és energiát pazarolnod - na meg egy pár idegszáladat is megmenthetsz a végkimerüléstől. A praktikus horgászdoboz titka a jó rendszerezhetőségben rejlik. A sok kis retesz segít abban, hogy az aprócikkeket a megfelelő helyre rakhasd, sőt szükség szerint át is alakíthasd az egész dobozt, kivehetsz és hozzáadhatsz új polcocskákat. A jó horgászláda mindig rendezett, nem csúszkálnak, nem borulnak össze benne a felszerelések. Stabilan, masszívan és megbízhatóan tartogatja rejtett kincseit. A hatalmas, csatos szerelékes ládáktól kezdve, a csalizó dobozokon át, a profi versenyládákig válogathatsz a piacon. A következőkben ajánlunk pár TOP terméket, amikben nem fogsz csalódni!

 

Tuti horgászládák a Sneci kínálatából

Ha egy egyszerű, de nagyszerű megoldásra vágysz, a VS-7055 313*233*222MM szerelékes láda tökéletes választás! Nincs túlbonyolítva, nem árul zsákbamacskát: pontosan annyit tud, amennyit kell: védelmezi és rendszerei a horgászfelszereléseidet.

 

Egy fokkal profibb megjelenést nyújt a TRABUCCO GNT MATCH TEAM - TROLLEY BAG versenyláda, mely könnyedén szállítható kerekes kivitelének köszönhetően. Erős, vízálló, masszív anyagból készült, a versenyeken nem kell aggódnod, hogy valami otthon maradt.

 

FISHING BOX K2 TIP.1075 horgászláda, a nehéztüzérség is megérkezett ajánlónkba! Ez az egyik leghíresebb olasz horgászláda, anyaga első osztályú, twister álló műanyag, mely a merevítő bordáknak köszönhetően rendkívül strapabíró, így a horgászat alatt kényelmes ülőhelyet biztosít.

Lássuk mit is tartalmaz egy a csodaláda:

Felül nagyméretű tároló rész, alul 3 féle, összesen 7 darab kisebb doboz található:

- 4 db Fishing Box 374 (29x23x6 cm).

- A 9 részre osztott belsőben 2 db (8x13x5,5 cm) válaszfallal további 2-2 részre bontható, 1 db (10x13x5,5 cm) egybefüggő és 6 darab kisméretű fakk található. Ez utóbbiak felett 2 db (6,3x13x2,6 cm) kiemelhető tálca teszi még praktikusabbá.

- 2 db Fishing Box 373-as doboz  (16x23x6 cm), mely 4 db nagyobb (6,5x5,8x5,5 cm) és két kisebb rekesszel készül. A kisebbek felett kiemelhető tálca található (6,3x13x2,6).

- 1 db Fishing Box 375-ös doboz (16x23x12 cm), mely jól pakolható egyterű belsővel és kiemelhető tálcával (6,3x13x2,6 cm) láttak el a gyártók.

 

Végül a hölgy horgásztársakról sem feledkezünk meg! Ez az Energoteam szerelékes láda megnyerő pink színnel és rengeteg pakolható rekesszel lopta be magát a szívünkbe.

 

Rendszerezz és horgássz okosan! A Sneci webáruházában a tökéletes horgászláda mellett a horgászfelszerelés minden egyes darabját beszerezheted!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202