Sneci.hu - Így öltözz össze a horgászattal #5 – Lásd a világot a vizek szemével
Olvasási idő: csak ~1 perc

Így öltözz össze a horgászattal #5 – Lásd a világot a vizek szemével

Cikksorozatunkban olyan új termékeket ismertetünk meg Veletek, amelyekkel naná, hogy érdemes megindulni a hétvégi horgászkirándulásra, és amelyek fölött lehet, hogy elsiklott tekintetetek. Ugyanakkor pont ezek fölött NEM KÉNE elsiklania! Halászd ki az ismertetőkből nagy kapásaid! Cikksorozatunk új részében egy olyan terméket mutatunk meg, amellyel valóban öltözhetsz – és összeöltözhetsz! Megmutatjuk, mire gondoltunk!

Sokszor mondják, hogy úgy látod a világot, amilyen szemüveg van rajtad. Ezt érthetjük szó szerint is, de átvitt értelemben is: olyannak látod a világot, ahogyan azt szemlélni akarod. Ha rosszul érzed magad, rossznak. Ha jól, jónak. Ha bosszús vagy, minden idegesít. A most bemutatott termékünket mindkét értelemben használhatjuk. Próbáld ki MUSTAD PRO HP 107A-3 POLARIZÁLT NAPSZEMÜVEGünket TEKNŐC kerettel! Most nem azt mondjuk, hogy mindenhol Tini Ninja Teknőcöket fogsz látni, de azért, ha szereted a horgászatot, nem csodálnánk, ha éjt nappallá téve látnál magad körül sétáló halakat. Mi is ilyen szinteket vagyunk képesek megütni, ha olykor-olykor kimarad egy hétvége és a horgászbot csüggedten pihen meg a sarokban plusz egy hétig.

De miért mondjuk ezt? Milyen is pontosan termékünk? Egy olyan szemüveg, amelyet bátran hordhatsz utcán is – és horgászathoz is! Kiváló minőségű, elegáns, polarizált napszemüveg teknőcmintás kerettel. Azaz a lencse polarizált, amely 100%-ban védelmet nyújt az UV A és UV B sugárzások ellen. A lencsekialakítás többrétegű, a csomagolását pedig nem érdemes kidobni, hiszen kemény tokként is lehet használni, nehogy eltörjön, mikor valaki ráül. Itt most rád nézünk, furcsán mély anyósülés, amelyben semmit nem lehet észrevenni, mielőtt ráülnénk. Főleg nem egy szemüveget. Szemüvegünk ellenálló, igen könnyű, emellett prémium minőségű, korrózióálló anyagokból készült. Érdemes fel/megpróbálni, hogy most valóban összeöltözhess szenvedélyeddel. És ez nem az összeöltözés farsangi értelemben, hanem mikor lényegében teljesen átszellemülsz. Azzá válsz, amit csinálsz. És ennél kevés jobb érzés van. Mondjuk egy kapás vagy egy új szett se rossz. Lásd a világot a vizek szemeivel!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202