Sneci.hu - Így öltözz össze a horgászattal #3 – Egy nagyon oké rodpod
Olvasási idő: csak ~2 perc

Így öltözz össze a horgászattal #3 – Egy nagyon oké rodpod

Új cikksorozatunkban olyan új termékeket ismertetünk meg Veletek, amelyekkel naná, hogy érdemes megindulni a hétvégi horgászkirándulásra, és amelyek fölött lehet, hogy elsiklott tekintetetek. Ugyanakkor pont ezek fölött NEM KÉNE elsiklania! Halászd ki az ismertetőkből nagy kapásaid! Cikksorozatunk harmadik részében CARP EXPERT DELUXE RODPODunkat mutatjuk be! Lássuk, mit tud e termékünk, és lássuk, mit tudsz vele majd!

Új év, vagyis új kívánságok hadától duzzad az ég: lefogyok, szerzek munkát, felmondok, eljárok gyúrni – és társaik. Ha valaki már használta magára az „elhivatott” és a „horgász” jelzőt egy mondaton belül, akkor az a bizonyos újévi kívánság is a horgászat körül forgott valószínűleg: lefogyok – csak halat eszem. Szerzek munkát – hivatásos horgász leszek. Felmondok – hogy horgászhassak. Eljárok gyúrni – egy cethalat emelgetek, lábnapokon harcsát. Az ilyen elhivatottsághoz muszáj egy elhivatott terméket is bemutatnunk, amely nélkül nem horgászhétvége a horgászhétvége.

CARP EXPERT DELUXE RODPODunk strapabíró, alumínium bottartó állvány, amely három lábával kiválóan megáll a nehezebb környezetben is. Rodpodunkon kívül csak néhány férfi hívja magát háromlábúnak. De rodpodunknál tényleg verdesi a földet az a bizonyos harmadik láb. Termékünk mérete 50x85 cm, amelyeknek stégen is jó hasznát vehetjük. A súly és tartósság állványunk gyártásánál mindig elsődleges szempont, ahogy a praktikum és a kényelem is: épp ezért ajánljuk CARP EXPERT DELUXE RODPODunkat, hiszen egy nagyon könnyű, ugyanakkor erős alumínium állványról van szó.

A forgatható-billenthető fej segítségével jól beállíthatjuk a botokat is – igen, több bot is elfér rajta. A rodpod mellé pedig jár egy praktikus, bélelt belsejű hordozótáska is, amelyben elfér egy kapásjelző szett és a swingerek is. A vastag lábszerkezet miatt az állvány súlypontja alul van, hogy még stabilabb legyen a szerkezet. A dőlésszög pedig egyetlen mozdulattal állítható, ha netalán hirtelen erős szél támadna – és mi későn kapcsolunk. Ha az időjárásra később kapcsolunk, rodpodunkat is kapcsolnunk kell – de ezt lehet gyorsan és könnyen is!

És mi jellemzi még termékünket?

- Teleszkópos lábak menetes zárral
- Állítható vázhossz
- Gyors állítási lehetőség
- Állítható kereszttartó magasság
- Tartozék hordtáska, amelynek mérete 75x20 cm
- Termékünk teleszkópos lába  50-78 cm, hossza pedig állítható 85 és 110 cm között.

Reméljük, meghoztuk a kedved egy jó pecázáshoz – ahhoz nekünk mindig van! Találkozzunk legközelebb, ha máshol nem, hát a blogunkon!

 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202