Sneci.hu - Így öltözz össze a horgászattal #2 - Az aranyhal és az aranycsillag meséje
Olvasási idő: csak ~2 perc

Így öltözz össze a horgászattal #2 - Az aranyhal és az aranycsillag meséje

Új cikksorozatunkban olyan új termékeket ismertetünk meg Veletek, amelyekkel naná, hogy érdemes megindulni a hétvégi horgászkirándulásra, és amelyek fölött lehet, hogy elsiklott tekintetetek. Ugyanakkor pont ezek fölött NEM KÉNE elsiklania! Halászd ki az ismertetőkből nagy kapásaid! Cikksorozatunk második részében GOLD STAR PONTYOZÓ SZETTünket mutatjuk be! Lássuk, mit tud e termékünk, és lássuk, mit tudsz vele majd!

Mit kívánnál, ha kifognád az aranyhalat? Fogadjunk, hogy egy pontyozó szett ott lenne a három kívánságod közt! Vagy kívánj három pontyozó szettet - és még mindig jól jártál! És mi lenne az EGYETLEN kívánságod, ha látnál egy hullócsillagot? Fogadjunk, hogy ott is megfontolnád a pontyozó szettet! Akkor tegyük össze a halat és a csillagot! És megsúgjuk: nem valami bizarr, hal alakú csillagot vagy csillag alakú halat kapnánk. A hullócsillag itt nem hullik, maximum felfele esik! Szóval: had mutassuk be az aranyhal és a hullócsillag frappáns összetételét blogcikkünkben: a GOLD STAR PONTYOZÓ SZETTet!

Mindig a bottal kezdjük ismertetőnket, hiszen minden vásárló azt látja meg először. Mármint a horgászbotot. A csomag két vezéreleme a 2 db GoldStar Boilie bot. Botjaink nagy számok vásárlóink körében: és Nektek is nagy lesz a szátok, amint meglátjátok a nagy kapást – ezzel a szettel természetesen! Praktikus, megbízható felépítés, kedvező ár - ezek jellemzik horgászbotjainkat és szettjeinket. Akkor is tökéletes választás, ha most kezded a horgászatot! Jó társ lesz a hétvégi horgásztúrákon!

A dobás és a fárasztás most együtt a nagy dobás

A cím magáért beszél. Ezzel a szettel tökéletesen elsajátítható a dobás és a fárasztás művészete. Ha belejössz, a kapás élménye sem fog elmaradni! A matt festés nem igényel karbantartást, emellett a bot kivitelezése egyszerű, könnyen kézhez áll. A boton 6 darab SIC gyűrű található (SIC! – rossz szóvicc), a csavaros orsótartót pedig szivacsos borítás veszi körül. Kezdő bojlisoknak vagy kiváló fenekezőbotot keresőknek egyaránt ajánljuk: az aranyhal csak aranycsillaggal fogható ki! Ez mesés élmény lehet ugyan, de mese sehol sem lesz: ez a tömény valóság.

A botok 360 cm-esek, 3 részesek, amelyekhez 2 db ARNO LODIAX NYELETŐFÉKES ORSÓ is jár! Orsónk önmagában is kiváló választás, hát még szettben: 5000-es méretük mellett a dob alumíniumból, az orsóház pedig jó minőségű grafitból készült – így lehet egy szett igazán strapabíró.

...És mi van még? Fokozzuk a horgászélményt: 

 • 3x2 darab különböző típusú féderkosarat
 • Horogszabadítót
 • Csalifűzőtűt
 • 6 darab 15cm-es gubancgátló csövet
 • 1 csomag gumi ütközőgolyót
 • 1 csomag csalirögzítő szilikont
 • 1 csomag forgót
 • 1 csomag gumistoppert
 • 1 csomag cérnastoppert
 • 1 csomag csúszógyöngyöt kapoccsal
 • 1 csomag lebegtető technopufit

Tanulság

A mesék igenis léteznek, csak a valóságban kell keresni őket. Miért ne kezdenéd akkor webshopunkon? Fogd ki az aranyhalat velünk, hogy Te lehess a horgászat valódi csillaga! Cikkünk saját meséd „egyszer volt, hol nem voltja”. De Te nem egyszer leszel, és olyan pláne nem lesz, hogy hol nem voltál. Inkább az, hogy hol voltál: horgászni voltál, hát hol lennél máshol?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202