Sneci.hu - Így öltözz össze a horgászattal #1
Olvasási idő: csak ~2 perc

Így öltözz össze a horgászattal #1

Új cikksorozatunkban olyan új termékeket ismertetünk meg Veletek, amelyekkel naná, hogy érdemes megindulni a hétvégi horgászkirándulásra, és amelyek fölött lehet, hogy elsiklott tekintetetek. Ugyanakkor pont ezek fölött NEM KÉNE elsiklania! Halászd ki az ismertetőkből nagy kapásaid! Első cikkünkben DUPLA TÁVDOBÓ DISTANCE FEEDER SZETTünket mutatjuk be! Lássuk, mit tud e termékünk, és lássuk, mit tudsz vele majd!

Bottal ütheted a sikered nyomát?

Mint olvashattátok, egy szettről van szó. Egy igen különleges szettről. Imádjuk a szetteket: egy horgászbot sosem elég a teljes boldogsághoz. De kettő? A kettővel már ellennénk – épp ezért két kiváló minőségű horgászbotot raktunk egy csomagba számotokra: ha az oldal törzsvendégei vagytok, akkor már rájöhettetek, melyek ezek a botok. De – a biztonság kedvéért – elmondjuk azért, hogy 2 db NEVIS SPRINT FEEDER 390 CM 150GR FEEDER, PICKER HORGÁSZBOTról van szó, amelyek nagy keménységű SIC gyűrűkkel és parafa nyéllel vannak ellátva a még kiválóbb minőség jegyében! A botok paraméterei csak tovább erősítik bennünk a hitet – szinte már papok vagyunk emiatt -, hogy ezzel nem foghatsz mellé. Sőt! Ezzel pont belefoghatsz a nagy kapásba: a hosszuk 3,90 m, dobósúlyuk 150 g. Anyaguk carbon-kompozit, míg a tagok száma 3+2. Tömegük 528 g. Szóval, ha belefognál, akkor fogj hozzá!

Kettőkor elindulni? Na még mit nem. MOST AZONNAL!

De a szett még nincs kész. Ugyanis távdobó orsók se ártanának. A feltételes mód pedig nem is kell: ha most azonnal indulnál a horgásztúrára, szettünkkel ezt megteheted! És e szettben 2 db CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 távdobó orsó is szerepel, hogy a kétszeres ”””””botörömöt””””” ismét megkétszerezzük! A távdobó orsók mérete 9000, elsőfékük óriáslamellás, míg az áttétel 4,1:1. Anyaguk grafit – a minőség mindig is elsődleges szempont volt gyártásuk során. A zsinórkapacitás pedig 0,40 mm/260 m.

Nagyon tetszik, de hogyan cipelem el ezt a rengeteg mindent?

Köszönjük, hogy kérdezed: a szett része végezetül egy 2 részes, 135 cm-es Nevis botzsák, hogy tudd hova tenni a felszerelést! Képzeld azt, hogy lovag vagy, van két kardod, emellett két pajzsod, de ezeket rakni is kell valahova, ha épp nincs megvívandó csata. Na, ezt képzeltük el mi is, amikor jött a sugallat, hogy a Nevis botzsák kötelező eleme kell, hogy legyen a DUPLA TÁVDOBÓ DISTANCE FEEDER SZETTnek!

Nos? E szett a nagy kapás? Ha esetleg nem, várunk vissza a következő termékajánlóra! Ha igen, akkor meg pláne!

 

 

 


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202