Sneci.hu - Így öltözz a nyári horgászszezonban!
Olvasási idő: csak ~1 perc

Így öltözz a nyári horgászszezonban!

A horgász ruha fontossága

Ha nyári horgászatra adod a fejedet nem elég egy rövidnadrág és egy póló! A szélsőséges időjárási körülményekre is gondolnod kell. Mindig számolni kell az időjárással, számolni kell a durva környezettel, így kifejezetten rossz ötlet, ha csak trikóban és strandpapucsban vágsz neki a horgásztúrának. Nem árt, ha nemcsak a horgászfelszerelésed minősége veri az eget, hanem a kiegészítőknek is! Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokat öltesz magadra a vízparton. Szükséged van specifikus ruhadarabokra, amelyek nemcsak az UV sugárzástól, hanem a rovaroktól és az időjárási tényezőktől is megvédenek.

 

Milyen főbb darabokat kell beszerezned a nyári horgászathoz?

Nyárra nyári ruházatot kell a partra vinned, ez egyértelmű. Na de mit is takar ez a kategória? A baseball sapkákon át, a kényelmes és lenge pólókon, rövidnadrágokon keresztül, a szúnyoghálós kalapokig és hosszúszárú zoknikig mindenre gondolnod kell! Szerencsére mi már mindezt egy oldalra gyűjtöttük, így neked csak a kosaradba kell rakni a legjobb darabokat!

Ne érjen meglepetés, vigyél magaddal egy esőruhát is!

 

Ezek a kiegészítők is fontosak!

A napszemüveg amellett hogy menő, rendkívül fontos funkciókat is ellát. Rendkívül fontos kellék, a szemed egészségének megőrzése érdekében és a jó látási viszonyok megtartásáért is érdemes beszerezned legalább egyet.

A kényelmes horgászcsizma nélkülözhetetlen egy igazi pecás életében, hiszen nem tudhatod milyen meglepetések érhetnek a vízparton. Bátran ajánljuk a mellcsizmát és a speciális horgász gumicsizmák beszerzését!

 

A fenti termékekkel több szett horgász ruhát is összeállíthatsz. Webáruházunkban a legtrendibb és legjobb darabokkal várunk!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202