Sneci.hu - Így horgássz a tengeren!
Olvasási idő: csak ~1 perc

Így horgássz a tengeren!

Olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy idén megmérettetheted horgásztudásodat a tengeren?

A tengeri horgászat egy olyan különleges élmény, amely minden horgász szívében megdobogtatja. A vágy az ismeretlen kékség iránt minden igazi pecásban ott van. A sós szellő, a hullámok ringatása és a tengeri élőlények izgalmas világa mind-mind a tengeri horgászat varázsát jelentik. Merüljünk el együtt a tenger mélységeiben és a tengeri horgászat alapjaiban!

 

Amit egyszer minden horgásznak ki kell próbálnia: tengeri horgászat

A tengeri horgászatban az izgalmak sosem maradnak el. Élvezd a pillanatot, amikor a horgászbotod meghajlik és az ismeretlen, kapitális hal harcba kezd. A tengeri horgászatban minden percben lehetőség van egy nagyobb fogásra, egy adrenalindús küzdelemre. Tartsd a szemed a horizonton, figyeld a vizet és szippantsd magadba az élményt! Olyan új horgász sztorikkal gazdagodhatsz, melyekről eddig még csak nem is álmodtál.

 

A megfelelő felszerelés

 

A tengeri horgászat más kihívásokat és más felszereléseket igényel, mint a szokásos édesvízi horgászat. Az erős, extrastabil horgászbotok, a bivalyerős orsók és a vastagabb zsinórok a tengeri horgászat elengedhetetlen elemei.

 

Először is: egy rendkívül hajlékony, de szuper teherbíró képességekkel megáldott botot kell választanod, ami a sóállóság szempontjainak is megfelel. Az erős, stabil jellemzők természetesen a hagyományos horgászatnál is jelen vannak, a tengeren azonban extra körülményekre kell számítanod.

 

Következhet az orsó! A tökéletes darab kiválasztásánál mindig a szemed előtt kell lebegjen: a tengeren bizony jóval nagyobb fogásokra számíthatsz. Válassz a botodhoz illő orsót, mely strapabíróságban és ellenállóságban is megállja a helyét. A tengeri horgászatnál a 6500-as méretű peremfutó vagy multiplikátoros orsók a legnépszerűbbek.

 

A zsinór tekintetében is a legerősebb fajtát kell választanod. Egy olyan színtelen, rugalmas és erős darab mellett kell leraknod a voksod, ami ellenáll a legnagyobb tengeri harcosoknak is.

 

Szerezz be mindent a tengeri kalandhoz a Sneci webáruházában! Ha hazaértél, ne felejts el beszámolni nekünk az élményről!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202