Sneci.hu - Hogyan válassz ruhát a téli horgászathoz?
Olvasási idő: csak ~1 perc

Hogyan válassz ruhát a téli horgászathoz?

Télen sem állhat meg a horgászat! Sok horgász ilyenkor már visszavonult az otthon melegébe, de a legfanatikusabbak útját a hideg idő sem állja el.

A téli horgászathoz nem csak speciális felszerelést, különleges ruházatot is be kell szerezned. De milyen horgászruházatot válassz a téli horgásztúrákra? Ebben a cikkünkben erre adunk választ!

Vízhatlanság

A téli horgász ruhának kellően vastagnak és béleltnek kell lennie, ez logikus. Arra is figyelned kell azonban, hogy vízhatlannak is kell lenniük. Ha egy huzamosabb időt töltesz a vízparton, a ruhád óhatatlanul is vizes lesz, ezért gondoskodnod kell a megfelelő öltözetről.

 

Lélegzőképesség

A téli horgász ruhák másik fontos tulajdonsága a lélegzőképesség. Ennek a szempontank köszönhetően a tested által leadott pára könnyedén távozni tud, tehát nem izzadsz a ruha alá. Egy egyszerű, tömör nejlonruha, habár tökéletesen véd a külső hatások ellen, de nem rendelkezik megfelelő lélegzőképességgel, így kellemetlenné teheti a horgászatot. 

 

Miért válassz thermo ruhát?

A thermo ruhák tökéletesek téli horgászathoz. A mi ajánlatunk a Silstar Thermo ruházat. Tökéletes légáteresztő képességgel, vízhatlansággal és béleltséggel rendelkeznek. Velük biztonságos és kellemes lehet a téli horgászat. Esős időben, hóban vagy egy nagyobb hal szákolása közben már biztos imádkoztál vízhatlanságért a horgászok istenéhez. Egy ilyen szettel elkerülheted a problémákat.

A thermo szettek legnagyobb előnye, hogy sokkal gazdaságosabbak, mintha külön szereznéd be a darabokat. 

 

Sneci tipp

Bátran ajánljuk a Carp Zoom Professional Thermo Ruha szettünket, mely a legzordabb időjárási körülmények között is megállja a helyét. Kétszeres ruha anyaggal és plüss béléssel rendelkezik, így vízhatlan, vízlepergető és kellemesen meleg. Ráadásul nem csak a hideg idő miatt praktikus! Külső részén 5, belső részén 2 zseb is található, így a legfontosabb kiegészítőket könnyen tárolhatod a parton. Csukló és boka része tépőzárral ellátott, magasított gallérja pedig a hideg szélben ad enyhülést.

 

Szerezd be a legjobb öltözéket és horgássz télen is! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202