Sneci.hu - Használj folyékony aromákat!
Olvasási idő: csak ~2 perc

Használj folyékony aromákat!

Egyik csali sem hozza a sikereket? A mozdulatlan kapásjelző az őrületbe kerget? Itt az ideje, hogy valami extrát vigyél a horgászatba!

A folyékony aromákkal érdemes kísérletezni! Ebben a cikkben bemutatjuk a legkapósabb ízeket, és hasznos tippeket is olvashatsz.

 

Folyékony aromák-az év minden napján bevethető fegyverek

A különböző aromák feladata a horgászatban, hogy még intenzívebbé és ellenállhatatlanabbá tegyék a felkínált keveréket, sőt a vízben való terjedést is elősegítik. A nyári felmelegedett vizekben lehet, hogy nincs gondod a keverékkel, egy erjesztett kukoricás-magvas, vagy erős fűszeres etetőanyaggal nagy sikereket érhetsz el... Azonban, ahogy beköszönt az ősz és a vizek 15 Celsius-fok alá süllyednek, a legtapasztaltabb horgászok is erősen ráncolják a homlokukat. 

A folyékony aromák ekkor landolnak a horgásztáskákban. Ezek a kiegészítő anyagok egész évben sikeresen alkalmazhatóak. Próbálj meg hát hatni a halak íz és illat érzékelésére! De melyik aromákat érdemes kipróbálni? Hogyan vesd be ezt a csodafegyvert? Olvass tovább és jegyzetelj!

 

Milyen aromák közül válogathatsz?

A bojlis aromák tömény ízek. Ha pontyra mennél, ezek a sűrű, cukorszirup szerű, finom ízek nagyban segíthetik a dolgodat. Az olyan édes ízeket ajánljuk, mint az eper, vanília vagy a méz.

A pelletes technikát is lehet fejleszteni! A különböző méretű, ízű és illatú termékeket bátran meglocsolhatod egy folyékony aromával is az extra fogásokért. 

A horogra tűzött csalik aromásításáról sem kell lemondanod! Az etetőanyagok extrázása mellett az horogravaló is kaphat egy kis pluszt. Ezek az aromák általában sűrűbbek, lassabban oldódnak, hogy sokáig kifejthessék a csalogató hatásukat.

Vannak olyan folyékony aromák, melyeket minden horgászmódszerhez ajánlunk, most ezeket a tippeket olvashatod!

 

Sneci tippek:

A Carp Zoom folyékony aromákat érdemes kipróbálnod! A többféle alapanyagból és aromákból álló ellenállhatatlan folyékony anyagok gyorsan hatnak, a vízbe érve robbanásszerűen terülnek szét. Minden típusú etetőanyaggal bátran kombinálhatóak. Az intenzív aromakeverékeket a feeder, a bojlis és az etetőkosaras horgászat táborát erősítők is egyaránt eredményesen használhatják. Ponty, amur és keszegek is akadhatnak a horgodra!

Másik nagy kedvencünk a Haldorádó CSL Tuning aromacsalád! Előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat és étvágyfokozó betaint tartalmaznak. Színük sötétbarna és öt különböző ízesítéssel kerülnek forgalomba. Vörös Démon, Mézes Pálinka, Tenger Kincse, Magyar Betyár és Fagyos Ponty… ezek nem csak fantázianevek! Próbáld ki őket az ütős kapásokért!

 

Látogass el webáruházunkba, tankolj fel folyékony aromák polcáról és irány a part! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

 


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202