Sneci.hu - Halfesztiválok 2022-ben - Minden, ami hal és horgászat!
Olvasási idő: csak ~1 perc

Halfesztiválok 2022-ben - Minden, ami hal és horgászat!

Megállíthatatlanul robogunk az igazi, hamisítatlan nyár felé, amikor a halak éhesek, a kapások egymást követik, a hideg üdítők szisszennek, a horgászok pedig elégedetten és boldogan dőlnek hátra a horgász székben. 

A nyári horgászszezon azonban nem csak ezekkel kecsegtet. Itt a halfesztiválok és horgász fesztiválok időszaka is! Ha kimozdulnál egy kicsit a horgászfoteled nyújtotta kényelemből és több izgalomra vágysz, látogass el a halfesztiválokra, ahol a finom ételek mellett horgásztársaiddal praktikákat cserélhetsz és élményeket oszthatsz. Cikkünkben összeszedtük 2022 legjobb halfesztiváljait! Te melyikre látogatsz el idén?

Halfesztiválok, amiket meg kell látogatnod idén!

Természetesen lehetetlen felsorolni az idei nyár halfesztiváljait, szerencsére úgy úszkálhatunk ezek között a programok között, mint ponty az etetőanyag felhőben! A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk 5 horgász fesztivált, amik nagy múlttal rendelkeznek és a hagyományokhoz híven idén is fantasztikus programnak ígérkeznek. Haladjunk időrendi sorrendben a halfesztiválok során!

Július 2-án megrendezésre kerül a Tiszacsegei Halászlé Fesztivál. A gasztronómiai élmények mellett a horgászat lesz a fő téma, érdemes meglátogatnod!

Július 16. és 17. között egy dunamenti halfesztiválra nézhetsz el. Mohácson is nagy hagyománya van ennek a rendezvénynek, minden lesz, amire egy halkedvelőnek, egy horgásznak szüksége van: halászlé, pecások, jó hangulat.

Rögtön az ezt követő napon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő horgászok is örülhetnek: július 18-án Balsán kerül megrendezésre egy nagy volumenű halfesztivál. A vendégeket hungarikumnak számító balsai halászlével, különféle foglalkozásokkal és sztárvendégekkel is várják!

Augusztus 27-én a gyönyörű Balatongyörök rendez halászléfőző fesztivált. A györöki szürettel egybekötött rendezvény remek ételeket és fergeteges hangulatot ígér.

A híres Nemzetközi Tiszai Halfesztivál 2022-ben végre ismét megrendezésre kerül! Szeptember 09. és 11. között két év kényszerpihenő után Szegeden a Tisza mindkét partján élvezheted a méltán híres szegedi halászlevet, a szegedi vendégszeretetet és a remek hangulatot.

 

Hangolódj a fesztiválokra egy horgásztúrával! A sikeres horgászathoz szükséges horgászfelszereléseket megtalálod a Sneci webshopjában!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202