Sneci.hu - Gyerekek a horgászbot végén - Milyen horgászfelszerelést válassz?
Olvasási idő: csak ~2 perc

Gyerekek a horgászbot végén - Milyen horgászfelszerelést válassz?

Biztosak vagyunk benne, hogy minden családi horgászat során a kicsik hatalmas szemekkel figyelik minden mozdulatodat a vízparton. Úgy érzed elérkezett az idő, hogy bevezesd őket a horgászat rejtelmeibe?

Most megmutatjuk milyen horgászfelszerelés a legjobb választás gyerekeknek!

A legjobb kezdés - úszós horgászat

Te emlékszel hogyan kezdted? Valószínűleg a kis zsebpecádat szorongatva vártad a közös horgászatokat és álmodoztál a szebbnél-szebb pontyokról, a nagyobbnál-nagyobb keszegekről. Ugyanezt az izgalmat és csodálatot a Te gyermeked is átélheti! A horgászatot nem lehet elég korán elkezdeni! Ha már horgásztál mellette, valószínűleg a legtöbb horgászkifejezéssel és szükséges felszereléssel tisztában van, már csak meg kell találnod neki a tökéletes kezdőszettet. 

Az úszós horgászatnál talán nincs is jobb az első horgászélmények megszerzéséhez. Nem kell más, csak egy könnyű, de erős bot, orsó, a megfelelő damil, a legjobb úszó, ólom és horog.

 

Milyen csalit válasszatok?

A közös csaligyártás, csali keresés újabb élmény a gyerekeknek. Válasszatok csontit, keressetek gilisztát a kertben, vagy kísérletezzetek különböző fűszerezésű kenyérmasszával. Szemes horogravalókkal is érdemes próbálkozni. Kápráztasd el gyermeked a legkülönfélébb aromákkal és színekkel!

 

Mehet is a bedobás

Megvan a tökéletes felszerelés és a csali? Irány a part! Mutasd meg gyermekednek a helyes csalizás módját, a bedobás fortélyait, tanítsd meg neki az úszó figyelését és a bevágást is. Az első hal kifogása óriási élmény lesz számára.

 

Sneci tipp:

Nem szeretnél órákat tölteni a legjobb darabok után kutatva? Bátran ajánljuk Frenetic gyerek szettünket, melyben minden terméket megtalálsz, amire szükségetek lehet az első horgászat során.

A kiegészítőkről se feledkezz meg! A Carp Zoom gyerek horgászláda tökéletes kezdés. Egy praktikus, kisméretű szerelékes ládáról van szó, melybe gyermeked minden kiegészítője beleférhet.

A kislány horgászokról sem feledkeztünk meg! A csodás pink színben kapható Frenetic Mini FD gyerek orsó garantáltan a kedvence lesz.

 

Mindezek tökéletes karácsonyi ajándékok lehet, amiket ámulva bontanak majd ki a karácsonyfa alatt! :) 

Webáruházunkban még több remek felszerelést találhatsz, amiket bátran ajánlunk a legkisebb horgásztársaknak is! Köszönjük, hogy olvastál, találkozunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202