Sneci.hu - Ezzel a pontybölcsővel a tied lehet a leglájkoltabb horgászos kép a Facebookon
Olvasási idő: csak ~1 perc

Ezzel a pontybölcsővel a tied lehet a leglájkoltabb horgászos kép a Facebookon

Ugye, milyen rossz érzés, amikor megvan a tökéletes kapás, de nincs hova rakni? Nyilván mindenki úgy szeretne elindulni horgászni, hogy a felszerelését nem érheti panasz. Cikkünkben egy olyan pontybölcső lesz terítéken, amivel még a Facebook képedet a kapásról sem érheti majd panasz, nemhogy az eredményt: a Carp Zoom fix lábú állványos pontybölcső egy ilyen bölcső.

 

Mielőtt nagyon nekilendülnénk a közösségi médiának: ez a pontybölcső a horgászok Szent Grálja?

 

A Carp Zoom fix lábú állványos pontybölcső váza ugyan nem grálból, de erős alumíniumból készült, ellenáll bármilyen környezeti tényezőnek, nem kell félni attól, hogy billegni fog a rögösebb talajokon. Majdnem mindegy, hol horgászol, a pontybölcső melletted/mögötted stabil marad.

És tudod, mi a jó Carp Zoom fix lábú állványos pontybölcső kialakításában? Hogy összecsukható, kis helyen is elfér, ráadásul a szállítási méret is csekély, amit tovább könnyít, hogy a bölcső hordtáskában érkezik meg hozzád.

 

Mit kell tennem, amikor a pontybölcső már a kezemben lesz?

 

Elég fél percet rászánnod az idődből, szinte semmi összerakni. Elég csak egyszerűen lehúzni a bölcsőről a zsákot, aztán hajtogatni azt, mint a gyerekek. Fordítsd ki a pontybölcső lábát. Figyelj arra, hogy kihajtáskor a Carp Zoom fix lábú állványos pontybölcső zsebe kivülről legyen. Ezután a pontybölcső merevítőit húzd át az anyagon, majd rögzítsd patenttal. Ha végeztél, a pontybölcső összehajtásakor figyelj arra, hogy az anyag ne csukódjon oda a lábakhoz. Látod? Ilyen egyszerű.

 

Ha Te szeretnéd az internetet felrobbantani

 

A közösségi médián nagy lájkaránnyal tombolnak azok a posztok, amik saját eredményt mutatnak be. Rengetegen lesznek kíváncsiak rá, hogy mekkora halat fogtál. A pontybölcső ebben is a segítségedre lesz, hiszen a magassága miatt térdelve vagy guggolva is kényelmes a hal kivétele, és aztán már jöhet is a képsorozat a büszke horgászról. Ha esetleg módosítanál a pontybölcső méretén, akkor mázlid van: a lábak épp teleszkóposak, 5 cm-ig állítható, hogy mindenképp jó szögből készülhessen az a kép – és aztán landolhasson is az internetre megmutatni, milyen fából is faragtak horgászat terén.

Menj biztosra és vidd haza a legnagyobb pontyokat a Carp Zoom fix lábú állványos pontybölcsővel!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202